Mai sunt doar câteva zile până la Paște, dar nu intra în panică dacă nu ai făcut încă toate cumpărăturile pentru că Fabricat în RO te ajută să te pregătești cum se cuvine pentru această mare sărbătoare.

Ouă de PașteFoto: Fabricat în RO

Dacă de Crăciun fiecare dintre noi își îndreaptă atenția către cei mici, iar de Revelion se bucură de escapade în locuri exotice cu jumătatea sa, de Paște lucrurile se petrec puțin diferit. Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a lumii creștine și un prilej bun de a te așeza la masă, alături de întreaga familie. Nimic nu e mai plăcut decât atunci când toți cei dragi se strâng în jurul unei mese pline ca să ciocnească un ou roșu și să închine un pahar de vin bun. Atunci se deapănă cele mai frumoase povești, iar gazdele se întrec pe ele însele pregătind cele mai gustoase bucate tradiționale românești.

Ai de lucru de Paște când inviți toate rudele la masă, dar când faci cumpârâturi de la Fabricat în RO, găsești rapid tot ce îți trebuie pentru masă, dar și cadouri frumoase pntru cei dragi și lucruri cu care să-ți împodobești casa.

Produse tradiționale românești, specialități și sute de alte bunătăți la Fabricat în RO

De la Slănic Muscel poți cumpăra zacuscă pentru aperitive și dulcețuri savuroase pentru tarte pufoase și delicioase. Tot de la Slănic Muscel, mai poți alege o țuică de prune, veche de 7 ani, din care să te cinstești cu un păhărel înainte de masă.

Să nu uiți să iei pâine proaspătă, cu rețetă curată de la Panifcom. Chiar și cu cele mai apetisante garnituri pe masă, pâinea Panifcom nu va duce lipsă de amatori, care se vor bucura de coaja sa crocantă și de miezul moale și aromat.

Copiilor le poți face o bucurie sănătoasă servindu-le înainte de masă, pe stomacul gol, câte un pahar de lapte de măgăriță premium de la Ferma Măgărițelor. Dacă vrei lapte premium, acum este perioada perfectă să faci cumpărături pentru că măgărițele tocmai au dat naștere puișorilor lor. Măgarul este unul din animalele cu cea mai lungă perioadă de gestație dintre toate animalele. Doar la elefant, balenă, rinocer, hipopotam și girafă durează mai mult dezvoltarea puișorilor în pântecele mamelor iar, motiv pentru care laptele de măgăriță este atât de rar, dar și prețios.

Pentru musafirii adulți îți recomandăm un vin din gama Măiastru de la Crama Oprișor sau o Busuioacă de la Domeniile Averești. Oricare din aceste licori va fascina pe toți mesenii și va pune câte un zâmbet pe buzele fiecăruia dintre ei.

Dacă vrei să te transformi în ajutor de iepuraș și să faci un cadou frumos unei femei speciale din viața ta, la Stil Diamonds găsești cele mai frumoase bijuterii, strălucitoare, de înaltă calitate și cu un iz primăvăratic.

Pregătește-ți și casa de Paște cu FabricatînRO

Pe platfoma noastră te așteaptă și o gamă variată de produse de curățenie, țesături și multe alte lucruri de calitate cu care să-ți pui casa la punct și s-o pregătești de marea sărbătoare care vine!

Nu uita nici de siguranță și dacă nu ai încă unul, alege un sistem performant de interfonie de la partenerul nostru Electra Distribuție și lasă-i pe invitați să te surprindă doar cu veselia și buna dispoziție cu care se prezintă la tine și nu și cu momentul sosirii.

Ar mai fi multe de povestit despre toate minunatele produse tradiționale românești pe care Fabricat în RO ți le pune la dispoziție pentru mesele de sărbători și nu numai, dar știm că e mai distractiv când descoperi aceste comori pe cont propriu, așa că Fabricat în RO și partenerii săi îți urează Sărbători fericite! și te invită pe platforma noastră.

​Articol susținut de Fabricat în RO