Un incident șocant a avut loc joi noapte într-un restaurant fast-food din Capitală, unde un angajat al localului a fost atacat cu un cuțit de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu. Victima a scăpat cu viață, dar a fost dusă la spital, iar polițiștii îl caută pe agresor.

Atac cu cutitul in shaormerie in BucurestiFoto: Colaj foto

Poliția Capitalei anunță într-un comunicat remis vineri presei că, „la data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu”.

Potrivit sursei citate, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

  • UPDATE: Bărbatul care a atacat cu cuțitul angajatul unei șaormerii s-a predat singur, după mai bine de o zi de la agresiune. „Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei s-a prezentat la Secția 11. Sunt desfășurate activități procedurale în acest moment, urmând a se relaționa cu unitatea de parchet la finalul activităților”, a transmis Poliția București, într-un comunicat, citat de Libertatea.

Imagini dramatice: Atac cu cuțitul într-o șaormerie din Capitală

Pe imaginile apărute însă în spațiul public se vede cum un bărbat îmbrăcat în trening și cu o glugă pe cap intră în șaormerie și se duce să discute în contradictoriu cu unul dintre angajații de la casă.

Agresorul îl lovește brusc cu pumnul sau palma pe angajatul localului, apoi urmează câteva zeci de secunde de discuții cu angajații de după tejghea. La un moment dat agresorul dă să plece, dar continuă de la distanță dialogul, se întoarce la tejghea, iar angajatul lovit în primă instanță încearcă să-l lovească cu mână pe agresor.

Acesta se precipită și scoate un cuțit uriaș ascuns până la acel moment în pantaloni. Sare peste tejghea și se aruncă spre angajatul restaurantului, în timp ce restul clienților sunt văzuți cum fug de la fața locului. După câteva momente angajatul agresat sare tejgheaua și cade la pământ, moment în care agresorul aflat în urmărirea sa sare și el tejgheaua cu cuțitul uriaș în mână și fuge repede din restaurant.

De la ce a pornit conflictul din șormerie

Incidentul s-a produs pe Calea Vitan, relatează News.ro

Surse judiciare afirmă că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului.

Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc.