Un tânăr din Marea Britanie a pus o cameră video pe bagajul pe care l-a predat pentru cala avionului. Cele 23 de secunde care au fost filmate și postate pe Tik Tok au strâns peste 16,2 milioane de vizualizări.

Bagaje la aeroportFoto: Captura TikTok

Cu titlul „E timpul să aflu ce face aeroportul cu geanta mea”, el a postat imaginile „călătoriei” genții.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

În imagini nu apare ceva spectaculos, doar cum bagajul merge pe bandă, se răsucește, ca în final să fie încărcat alături de alte bagaje în mașina care le transportă către avion.

„Mai mult, te rog”, a comentat un utilizator.

„Nu cred că este legal”, a comentat un altul.

„Acea cameră ar fi grozavă pentru oamenii care călătoresc cu animale de companie. L-ai putea pune în cutie împreună cu animalul tău de companie pentru a vedea cum e tratat”, a fost altă sugestie.

Potrivit Daily Mail, Alternative Airlines, un site pe care se pot face rezervări de bilete avion, a confirmat autenticitarea filmulețului, detaliind ce se întâmplă cu bagajul când este predat pentru cală.

După check-in, valiza este pusă pe o bandă transportoare. În funcție de destinație, aceasta se va îndrepta către biroul de sortare, unde „roboții sau personalul” îi vor repartiza pentru încărcare în aeronavă. Bagajul va fi verificat la un punct de control de securitate - similar cu procesul prin care bagajele de mână sunt scanate - pentru a determina dacă există articole suspecte în interior. După trecerea prin filtrul de securitate, agenții de rampă din aeroport se vor asigura că bagajul ajunge în avionul care trebuie. După aterizare, valiza va fi descărcată și dusă la terminal, iar apoi pe „benzile transportoare pentru ridicarea bagajelor”.