Un lant de magazine din Focsani a castigat marele premiu al concursului pentru comert traditional organizat de Revista Piata si Metro. Alti premianti sunt comercianti din Dorohoi, Sibiu sau Birlad, care au impresionat juriul prin rezultatele obtinute, eficienta si creativitate.

Firma Paco Prod Serv din Focsani a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant traditional din Romania la a treia editie a Premiilor Comertului Traditional, primind un voucher de cumparare in valoare de 10.000 de euro, valabil in reteaua Metro Cash & Carry.

Potrivit organizatorilor, "in decizia de atribuire a Marelui Premiu pentru cel mai bun comerciant traditional din Romania companiei Paco Prod Serv, Juriul a apreciat cel mai mult rata de crestere a cifrei de afaceri a companiei (95% in 2007 fata de 2006) si extinderea sa printr-o strategie multiformat, Paco deschizand in anul trecut un magazin de mica dimensiune,cu program non-stop, cu vanzare asistata, in completarea retelei sale de supermarketuri".

Alte premii acordate:

  • Premiul pentru cel mai eficient comerciant din categoria 0 - 100 mp a revenit firmei Admir din Botosani, iar mentiunile firmelor Compotrans Europa Impex din Hunedoara si AF Spinu Florin din Gura Humorului.
  • Trofeele pentru cel mai eficient comerciant din categoria 100,1 - 200 mp au fost castigate de Berlin Barlad - premiu -, Livella Com din Oradea si Margom Trans din Sibiu - mentiuni.
  • Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing a unui magazin din categoria 0 - 100 mp a fost adjudecat de Mitexim Dorohoi, iar mentiunea de Coral Petcom din Bucuresti.
  • Cea mai buna strategie de marketing a unui magazin din categoria 100,1 - 200 mp a fost castigat de Paco Prod Serv.
  • Cel mai bun magazin specializat a fost desemnat Pasion din Suceava.
  • Castigatorii premiilor pentru eficienta si marketing au primit, pe langa trofee, si cate un voucher de cumparare in valoare de 2.000 de euro, valabile in reteaua magazinelor Metro Cash & Carry.