Compania Coca Cola a fost condamnata la o amenda de 110 de dolari in India dupa ce un consumator s-a plans ca a gasit o musca moarta in sticla pe care tocmai o cumparase, a anuntat duminica agentia Press Trust of India, preluata de AFP.

Un tribunal a apreciat drept intemeiata plangerea inaintata de Mohan Lal, directorul unei societati indiene, si a condamnat Coca Cola.

Dal a cumarat cinci sticle de Limca, o bautura carbogazoasa cu lamaie produsa de Coca Cola in India, si a reclamat ca s-a simtit umilit cand a descoperit insecta, in conditiile in care sucurile erau destinate clientilor sai.

"I-a afectat reputatia si un acord comercial nu a mai putut fi incheiat", ca urmare a acestui incident, a apreciat tribunalul, care adauga ca sticla de Limca avea in ea "o musca moarta si, in aceste circumstante, este vorba de un caz de practici comerciale incorecte".

Coca-Cola, care neaga acuzatiile, va trebuie sa-i plateasca lui Mohan Dal 5.000 de rupii (110 dolari), iar comerciantului care a vandut sticlele alte 2.000 de rupii.