Ce a insemnat criza pentru piata locurilor de munca? Cate s-au pierdut si unde se mai fac angajari? Care sunt schimbarile pe piata salariilor din top si middle management? Cum arata cererea si cum s-a schimbat oferta de munca in ultimii doi ani? Care sunt punctele tari si cele slabe ale managerilor din Romania? Mihaela Perianu -General Manager si fondator al grupului de firme de recrutare si consultanta in resurse umane Aims Human Capital, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. Perianu este membru al Fundatiei Romanian Business Leaders, care reuneste peste 50 de lideri de business din Romania. Acestia vor organiza un forum la Bucuresti, in perioada 3-5 februarie, precedat de o masa rotunda in data de 8 decembrie.

Mihaela PerianuFoto: manager.ro

Vezi aici cine este Mihaela Perianu

Cei mai importanti oameni de afaceri din Romania se vor intalni in cadrul acestui summit din februarie 2012 la Bucuresti organizat de Fundatia Romanian Business Leaders- o organizatie neguvernamentala, infiintata in martie 2011.

  • Mai multe informatii despre organizatie le gasiti aici.

Fundatia Romanian Business Leaders reuneste oameni de afaceri si manageri din Romania precum Ioana Filipescu (managing director Raiffeisen Investment Romania), Mihai Marcu (CEO MedLife), Anca Harasim (director executiv AmCham), Dan Pascariu (presedinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank), Mihaela Perianu (CEO Aims Human Capital si Dale Carnegie Training), Sorin Axinte (asociat Glue Bucuresti), Lucian Butnaru (antreprenor, CEO ZebraPay), Dragos Dinu (asociat Link Resource).

"Ne dorim sa facem un Davos romanesc, de aceea am stabilit data summit-ului la o saptamana dupa forumul din Elvetia", a spus Andreea Rosca, unul dintre fondatorii acestei initiative.