Pharma Business Solutions are placerea de va anunta participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii, la dezbaterile celei de-a treia editii a Forumului Industriei Farmaceutice.

Eveniment de marca, organizat sub patronajul Ministerului Sanatatii, FIF 2012 va avea loc joi, 7 iunie 2012, la Hotel Ramada Parc, sala Ballroom, cu incepere de la ora 09.00.

Forumul Industriei Farmaceutice se anunta a fi reuniunea anului, o excelenta oportunitate de dialog la cel mai inalt nivel intre personalitatile care determina viitorul industriei farmaceutice romanesti, care se afla la rascrucea unor provocari dictate de un nou context economico-social.

Alaturi de reprezentatul ministerului de resort sunt asteptati reprezentanti ai CNAS, ANMDM, ai Consiliului Concurentei, analisti ai pietei farmaceutice romanesti, personalitati ale lumii medicale si peste 100 de top manageri din companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de medicamente.

Sub tematica "Managementul strategic si noi modele de business in piata farmaceutica actuala", participantii vor avea ocazia sa dezbata pe marginea noilor provocari generate de situatia socio-economica si a efectelor acesteia asupra domeniului, dinamicii pietei si business-ului cu medicamente din Romania.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informatii si de opinii referitoare la industria farmaceutica si contureaza imaginea clara asupra evolutiei in 2012, propunand o analiza de ansamblu asupra pietei si asupra spinoasei probleme a mecanismelor de compensare si de finantare de catre stat. Discutiile vor urmari subiecte precum clawbak-ul romanesc, inghetarea listei de medicamente compensate si gratuite, volatilitatea si impredictibilitatea pietei de profil, dar si cadrul legislativ care reglementeaza domeniul sanitar in general si piata de profil, in mod particular.

Pentru informatii privind programul, precum si ceilalti speakeri si alte detalii, va rugam consultati site-ul evenimentului la adresa www.forumpharma.ro sau adresati-va Danei Buzurin, e-mail: buzurin.dana[at]pbsolutions.ro

Evenimentul ii are ca parteneri pe: Amgen, Janssen, Roche, Toyota, Lexus, iar ca parteneri media pe:mf-ziarul medicului de familie, Trustul Intact, Incomemagazine, Ziare.com, Agerpres, HotNews, Smilemedia, Radio Romania, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Regional, Agentia de presa Rador, Medicalmanager, Radio France Internationale (RFI)