Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la Scoala la viata activa", Contract: POSDRU90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:

PRACTeamFoto: www.practeam.ro

Organizarea Galei PRACTeam la nivel inter-regional si a Conferintei finale de diseminare a rezultatelor proiectului PRACTeam

Evenimentul se va desfasura in data de 18 septembrie 2013, incepand cu ora 9.30, in Aula Magna a Universitatii din Oradea si are ca scop evaluarea, selectarea, nominalizarea, promovarea și premierea studentilor selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam, precum si prezentarea rezultatelor finale ale proiectului.

In cadrul Galei PRACTeam va avea loc Conferinta finala PRACTeam de prezentare generala a rezultatelor proiectului, precum si Masa rotunda “Experiente si bune practici PRACTeam”.

In cadrul Galei PRACTeam se vor acorda premii studentilor economisti in cadrul concursului „Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica”, astfel: Premiul I inter-regional (in valoare de 1600 lei); Premiul II inter-regional (in valoare de 1500 lei); Premiul III inter-regional (in valoare de 1400 lei), precum si premii inter-regionale pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam: 3 Premii de excelenta pentru performante deosebite demonstrate pe parcursul stagiului de practica (in valoare de 1850 lei/premiu); 36 Premii I pentru rezultate exceptionale obtinute pe perioada stagiului de practica (in valoare de 1200 lei/premiu).

La eveniment vor participa echipele de proiect de la nivel inter-regional si teritorial – cadre didactice si cercetatori din cele 3 universitati partenere, experti cheie ai proiectului, studenti economisti, tutori de practica, invitati speciali, oficialitati locale, mass-media etc.

Invitatia si Agenda evenimentului pot fi consultate pe site-ul proiectului: www.practeam.ro, sectiunea Gala PRACTeam 2013.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro