Corporate Advantage a fost creata special pentru companii medii si mari spre a le oferi protectie flexibila impotriva pierderilor generate de relatiile comerciale si pentru a le ajuta sa se concentreze in liniste pe cresterea afacerii.

Asigurarea de credit Corporate AdvantageFoto: Smile Media

Ca urmare a solicitărilor clienților noștri și nevoii lor de a depăși provocările privind protectia afacerii lor, Euler Hermes vine cu o soluție modulara, care poate fi adaptata usor multiplelor structuri de business si care ofera peste 40 de clauze speciale.

“Polita Corporate Advantage nu este un produs standardizat, ci o acoperire moderna pentru pierderile cauzate de creantele neperformante, care poate fi adaptata pentru a se potrivi ca o manusa nevoilor de protectie ale unei companii. In acest fel o companie beneficiaza exact de securitatea de care are nevoie si are si libertatea necesara pentru a lua propriile decizii de afaceri, datorita conditiilor flexibile ale politei”, spune Cristina Rusuleanu, Country Manager, Euler Hermes Romania. “Aceasta polita este cel mai nou produs Euler Hermes in Romania care va inlocui actuala polita generala de asigurare a creditului comercial”.

Ce noutati aduce Corporate Advantage?

  • Posibilitatea alegerii riscurilor acoperite
  • Termene mai scurte pentru plata despagubirii
  • Limite de credit cu intrare in vigoare retroactiv
  • Acoperire de la data livrarii, cu posibilitatea emiterii facturii in termen de 30 de zile
  • Flexibilitatea termenelor de plata: posibilitatea prelungirii datei scadente a facturilor aferente creantelor asigurate, fara acordul prealabil al asiguratorului
  • Posibilitatea aprobarii limitelor temporare pentru industriile cu caracter sezonier
  • Informatii si decizii rapide prin platforma online securizata - EOLIS
  • Mentinerea lichiditatii companiei prin intermediul serviciului de colectare integrat
  • Posibilitatea de consolidare a liniilor de credit bancare prin atribuirea beneficiul politei ca si garantie.  

Corporate Advantage a fost conceputa pentru a acoperi complexitatea oricarei afaceri indiferent de marime, industrie, baza de clienti sau piata in care activeaza. Iar cel mai important este ca acorda in acelasi timp usurinta si claritate in intelegerea si gestionarea acesteia, ceea ce in mod normal o polita tradițională de asigurare a creditului nu ofera ca o principală caracteristica”, spune Cristina Rusuleanu.

Ce este asigurarea de credite comerciale? Un instrument de diminuare a riscului de credit.

Asigurarea creditelor comerciale protejează principalele active ale companiei dumneavoastră: creanțele comerciale. Este protecția împotriva riscului de eșec al clientului dumneavoastra in ceea ce priveste plata datoriilor comerciale. Acest lucru poate apărea, deoarece clientul devine insolvabil sau pentru că nu achită în intervalul de timp convenit. Asigurarea creditelor comerciale permite companiilor de toate dimensiunile la schimburi comerciale în condiții de siguranță atat in tara cat si in strainatate.

Accesati acum mai multe informatii despre Corporate Advantage pe www.eulerhermes.ro sau contactati un consultant Euler Hermes la info.ro@eulerhermes.com.