​Dupa ce petreci ani intregi dezvoltand anvelopele perfecte care sa tina piept celor mai extreme conditii de iarna apriga, unde mergi sa le testezi? In taramul iernii extreme. O tara in care supravietuirea este e provocare in sine. Acolo unde gheata si zapada sunt nesfarsite, locul in care asfaltul este un lux pentru soferi. Pentru dezvoltarea, certificarea si etichetarea modelelor de iarna Wintoura, Davanti Tyres a apelat la compania independenta Test World Oy cu sediul in Ivalo, Finlanda.

Davanti WinterFoto: Smile Media

Gama de anvelope de iarna Davanti Wintoura a fost testata pe autodromul Airport Proving Grounds care are disponibil cel mai lung sezon functional in conditii arctice in aer liber (octombrie pana la sfarsitul lunii aprilie). O anvelopa care reuseste sa impresioneze intr-un astfel de loc, in mod cert poate sa exceleze in conditii de siguranta oriunde altundeva. Aceasta este locul in care Davanti pune totul la bataie, pentru ca tu sa ai doar de castigat.

Testele reprezinta produsul final al unui proces detaliat de cercetare si inginerie: un proces care a culminat intr-o serie de patru modele de anvelope gandite special pentru a satisface nevoile tuturor soferilor de masini si furgonete din Europa. Scopul final a fost acela de a asigura conditii optime de siguranta si placere sporita in timpul sofatului. Cele 4 modele ale gamei de iarna sunt: Davanti Wintoura, Davanti Wintoura Plus, Davanti Wintoura SUV, Davanti Wintoura VAN.

Davanti Wintoura este anvelopa de inalta performanta conceputa special pentru o gama larga de masini compacte, astfel incat tu sa conduci cu incredere pe drumuri de gheata si zapada. Davanti Wintoura Plus, promite o performanta ultra-inalta care iti permite sa impingi limitele unei masini de calibru mai mare sau a unei masini sport, insa in conditii de siguranta, pentru un sofat cu adevarat exceptional. Davanti Wintoura Van a fost gandita special pentru soferii care nu se pot dezlipi de la volanul masinii, indiferent de conditiile de drum. Si, in cele din urma, Davanti Wintoura SUV asigura un sofat usor, sigur pe drumuri inzapezite pentru piata de SUV-uri din ce in ce mai populara.

Davanti a testat fiecare model prin probe extreme de gheata si zapada, precum cercuri pe gheata sau performanta in viraj, tractiunea si franare pe gheata, manevrare pe zapada, manevrare pe gheata, urcarea dealului acoperit cu zapada. Si au facut-o pentru ca, pe toate drumurile din Europa, in toate tarile europene, in cele mai aspre conditii de iarna, orice sofer sa le poata testa limitele in deplina siguranta. Clientii nostri sunt importanți pentru noi.

Davanti Tyres este o marca Britanica de cauciucuri care a fost infiintata in anul 2015. Produse in cea mai moderna si automatizata fabrica, gama de anvelope Davanti se remarca prin inovatie, calitate si intelegerea nevoilor conducatoriilor auto pentru performante si durabilitate. Brand-ul Davanti este importat exclusiv de catre Anvelope.ro, distribuitorul unic in Romania al brandului.