La Schneider totul e despre energie și managementul inteligent al acesteia. Și nu doar când vine vorba de produse. Energia caracterizează întreaga familieSchneider Electric România. Pentru că asta înseamnă să fii parte din echipă: să te bucuri de avantajele pe care ți le oferă o corporație, iar în același timp să simți atmosfera cosy și fun dintr-o familie.

Schneider Electric Foto: webPR.ro

I-am întrebat pe câțiva dintre oamenii din Schneider care e primul cuvânt ce le vine în minte, atunci când se gândesc la compania lor. Ce ne-au spus?

Dezvoltare. Career Path. La Schneider Electric găsești mediul perfect în care să te dezvolți profesional. Ai programe special gândite pentru rolul tău și multe training-uri - unele dedicate zonei tale de expertiză, iar altele pasiunilor tale (public speaking, fotografie și altele). Echipa este specializată în managementul energiei, vizând cinci pieţe principale: Centre de Date, Industrie, Energie și Infrastructură, Clădiri și Rezidențial. Alături de oamenii care se dedică acestor activități, își derulează activitatea și un Customer Care Hub. Diversitatea este un atribut apreciat într-o astfel de echipă, care caută în prezent vorbitori de limbi străine cum ar fi maghiară, croată, greacă, portugheză sau germană.

Să fii happy. În Schneider toată lumea e de părere că atunci când ești mulțumit de atmosfera de lucru și ai un echilibru între birou și viața personală, cu siguranță vei da un randament mai bun. De aceea, totul e gândit pentru ca tu să fii happy, indiferent că ești acasă sau la birou. Atunci când ceva nu funcționează cum trebuie, comunicarea e cheia, iar în Schneider acesta nu e doar un slogan.

Înveți și îți sunt sprijinite ideile. Schneider investește în procese de învățare pentru oamenii săi. Ai un program de shadowing în cadrul căruia poți vedea cum lucrează colegii tăi din alte departamente și poți cunoaște mai bine business-ul. Ți-a venit o idee și e apreciată de colegi? Va trece la stadiul de proiect și va fi bugetată. Participi la evenimente de tip TEDx în care poveștile altor oameni te vor inspira. Dacă ceea ce ai citit până acum ți-a trezit interesul, trebuie să știi că se caută tineri cu potențial care să intre într-un program de training intensiv, specializându-se peplatforma EcoStruxure. Aceasta conectează aplicațiile IoT din domenii precum: industrial, construcții, rețele de energie electrică sau IT și le crește eficiența.

Eco. Angajații furnizorului de tehnologii conectate își derulează activitatea în sediul "verde" din București, decorat cu bun gust și gândit special pentru nevoile echipei. În plus, brandul are reprezentare teritorială în cele mai mari oraşe din ţară: Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galați, Iaşi şi Timişoara. 12 săli de conferință, dotări tehnice specifice fiecărui spațiu în parte, zone de relaxare și o bibliotecă, sunt doar câteva dintre avantajele mediului de lucru la care au acces angajații. "Pe lângă beneficiile standard, tipice pentru o multinațională, ne preocupăm constant de 'wellbeing-ul' angajaților noștri. Punem echilibru între viața privată și muncă, deoarece știm că așa vom avea o echipă competitivă. Organizăm frecvent workshop-uri și programe pe această temă, susținute de invitați din afara țării", spune Cristina Mancaș, HR Business Partner în cadrul Schneider Electric România.

Wellbeing. Cum arată viața în afara biroului? Te așteaptă multă distracție și activități creative. Teambuilding în fiecare an, petreceri tematice și evenimente lunare în care vei socializa și te vei relaxa. Mai adăugăm sesiuni periodice de masaj, zile în care vei prepara băuturi sau mâncăruri alături de colegi. Plictiseala nu are loc la Schneider.

"Considerăm că angajații și partenerii excepționali fac din Schneider o companie excepțională și că angajamentul nostru pentru inovație, diversitate și sustenabilitate asigură prezența vieții oriunde și oricând, pentru oricine – sau, așa cum spunem noi, Life is " concluzionează reprezentanții brandului.

Prezentă în peste 100 de țări cu 142.000 de angajați, Schneider Electric este liderul incontestabil în managementul energiei - voltaj mediu, ridicat și energie sigură, precum și în sisteme de automatizare. Furnizează soluții integrate de eficientizare, îmbinând energia, automatizarea și software-ul.

Află care sunt rolurile disponibile în cadrul echipei Schneider Electric România și aplică accesândurmătorul LINK.