​SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI. Concursul ‘ReadingChallenge2018” este organizat de ASOCIATIA EDITORILOR DIN ROMANIA sise va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. SMILE Media S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Calea Victoriei, nr 21-23, Bucuresti, cod unic de inregistrare RO 16661262, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/12784/06.08.2004. (in continuare „Smile Media”).

Pe perioada Concursului, SMILE MEDIA, va desfasura urmatoarele servicii: 1. va posta anuntul concursului; 2. va centraliza temporar raspunsurile lasate pe pagina de facebook; 3. va organiza extragerea castigatorilor prin Random.org, 4. va anunta castigatorii pe pagina de facebook.

Premiile vor fi predate de organizatorii Bookfest, Smile Media fiind absolvita de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 25-29 mai pe pagina de Facebook a HotNews.ro.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

HotNews.ro si Smile Media nu stocheaza si nu prelucreaza in niciun fel datele personale folosite pentru acest concurs.

Comentariile postate pe pagina de facebook se supun politicilor Facebook. Puteți verifica politica Facebook și modifica preferințele pe pagina https://www.facebook.com/policies/cookies/.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI. Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de facebook HotNews.

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 25 – 29 mai 2018, astfel: 1. Intra pe pagina de facebook HotNews.ro 2. Raspunde la intrebarea concursului. 3. Posteaza o poza cu o carte pe care o citesti in prezent.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI Se vor acorda ca premii 10 vouchere in vaoloare de 100 lei ce pot fi folosite doar in cadrul Bookfest 2018.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI Castigatorul va fi desemnat in urma unei extrageri realizata pe site-ul random.org

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului, pe data de 29 mai. Numele castigatorilor vor fi postate in anuntul de concurs. Smile Media nu-si asuma raspunderea de a notifica personal castigatorii.

Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 30 mai 2018, de la standul AER din cadrul Salonului International de Carte - BookFest organizat la Romexo, Pavilionul B2, Bucuresti

La receptionarea premiului castigatorul trebuie sa prezinte un document de identitate.