Fabricat în RomâniaFoto: webPR.ro

Te rog uită pentru o clipă de alte teme din campania electorală și îndreaptă-ți atenția către un proiect de țară al României în Europa: Cumpără Fabricat în România, un mesaj către români și către europeni, care să ajute ca industria de manufactură să rămână în Europa, iar pe cea de la noi să devină cel mai important motor al creșterii economice în următorii 5 ani.

Se știe că Europa este leagănul industriei de manufactură și că a fost întotdeauna în fruntea revoluțiilor industriale și a inovațiilor tehnologice. Industria de manufactură aduce 60% din veniturile bugetare din Uniune, dând în mod direct de lucru la peste 35 de milioane de persoane pe tot cuprinsul UE și include pe lanțurile de aprovizionare zeci de mii de furnizori, IMM-uri și întreprinderi mari. Industria de manufactură din Europa are o capacitate imensă de cercetare și inovație, încadrează o resursă umană extrem de bine calificată și are o reputație excelentă pentru calitate și sustenabilitate.

Desigur, crearea de valoare adăugată în fiecare din țările Europei dă cetățenilor un sentiment de încredere asupra viitorului, dar și de mândrie că pot cumpăra în magazinele de proximitate lucrurile fabricate la ei în țară de rudele, prietenii și cunoștințele lor.

Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare,

Pentru ca România să intre în rândul țărilor cu o economie puternică, avem nevoie de un proiect de țară economic, și anume ca industria de manufactură să devină o țintă strategică pentru dezvoltare și Cumpără Fabricat în România, un reflex durabil al românilor și europenilor.

România are nevoie să-și întărească industria de manufactură și să o facă competitivă, să sprijine investițiile industriale existente și să atragă investitori care să deschidă noi fabrici, să creeze locuri de muncă bine calificate, să pregătească încă de pe băncile liceului o resursă umană adaptată noilor tehnologii.

Și mult mai important, este nevoie să educăm noile generații pentru a întelege și a avea încredere că a Cumpara Fabricat în România declanșează o reacție în lanț cu efecte durabile pentru rudele, prietenii și cunoștintele noastre.

Pentru a pune umărul la toate acestea, adu-ți te rog aminte să faci 3 lucruri:

  • Vizitează în campanie 10 Fabrici din România
  • Cumpără în fiecare zi ceva Fabricat în România
  • Indeamnă alegătorii să Cumpere Fabricat în România

Industria de manufactură trebuie să ramână în Europa. Industria de manufactură este valoarea adaugată care poate face România puternică.

Cumpără Fabricat în România în fiecare zi.