După criza sanitară va urma o criză economică. Severă. A și început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile. Multe fabrici sunt și vor rămâne închise, poate se vor închide și altele. Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri. Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate pentru că nu mai au unde lucra, și vor fi la rândul lor pe drumuri. Nu vor mai fi bani pentru școli, spitale, străzi, pensiile părinților și bunicilor noștri.

Cumpără Fabricat în România Foto: webPR.ro

Dar lucrurile nu trebuie să se întâmple așa. Stă în puterea ta să schimbi acest scenariu. Stă în puterea noastră să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Fă-ți un obicei. Cumpără Fabricat în România, în fiecare zi, oricât de mic ar fi acel lucru. Un kilogram de mere. O conservă de murături. O masă pentru casa ta, o cutie de vopsea pentru casa ta. Măștile și produsele dezinfectante de care de acum înainte vei avea nevoie. O cămașă, o pereche de pantofi. O carte. Orice.

Asta este solidaritatea de care noi românii trebuie să dăm dovadă. E un altfel de a dona, ne donăm banii într-o investiție pentru a relansa economia României. Devenim acționari la viitorul țării care ne va da, la schimb, un viitor pentru noi.

Uită-te pe etichetă și asigură-te că este Fabricat în România. Chiar și dacă este mai scump, cumpără Fabricat în România. Fii sigur că se declanșează o reacție în lanț la capătul căreia unul sau mai multe locuri de muncă sunt salvate. Mai mult, cu fiecare lucru cumpărat din nou și din nou, se vor crea locuri de muncă. Poate chiar pentru un membru din familia ta, pentru un prieten, pentru o cunoștință. Și banii care circulă vor rămâne în România pentru școli, spitale, străzi, pensii.

Poate nu îți vine să crezi, dar chiar este așa de simplu. Încearcă începând de mâine, și fă-o în fiecare zi, cumpără Fabricat în România în fiecare zi. Ai de acum încolo în fiecare zi șansa să dai României un alt scenariu, o altă direcție, un alt viitor.

Cumpără Fabricat în România.

Îți mulțumesc,

Dr. Dragoș Damian

Advertisement