(P) Pentru multi, mersul la cumparaturi este o metoda de terapie. Si inca una eficienta. 30 de minute de shopping sterg cu buretele cele 8 ore de stres acumulate in urma unei zile grele la birou. Ce castigi in urma unei zile de shopping? Multe haine si alte lucruri de care ai nevoie sau crezi ca ai nevoie (depinde insa de “generozitatea” cardului).

Lasand lucrurile tangibile la o parte, castigi o stare de bine. Unii o numesc “fericire”. Cert este ca nivelul de serotonina iti creste instantaneu si nici macar nu trebuie sa mananci ciocolata pentru asta. In plus, cumparaturile iti pot aduce profit. Daca platesti cu un card American Express, Green sau Gold, cumparaturile pot fi profitabile pentru ca 1% din valoarea cumparaturile se intorc la tine pe card. Mai mult, ai 0% comision la plata cu cardul si reduceri de pana la 30% la cumparaturi, hoteluri, restaurante si multe alte prin programul Selects.

In concluzie, avantajele sunt de partea ta daca stii ce card sa-ti alegi. Dezavantaje? Singurul lucru pe care il poti pierde in urma unei runde de shopping este... greutatea. O sedinta serioasa de shopping face cat 3 ore petrecute in sala de fitness.

www.cardamericanexpress.ro