Ratiunea si cumparaturile sunt doua lucruri care se bat cap in cap. Daca esti un cumparator inrait, ar trebui sa stii despre ce este vorba. Urmatoarele sfaturi nu or sa te trateze de “febra reducerilor” sau “sindromul Cardului-golit-in-urma-unei-zile-proaste-la-birou”. Ce pot face aceste sfaturi, cu putina vointa din partea ta, este sa elimine cuvantul “faliment” din vocabularul tau si chiar sa-l inlocuiasca cu “profit”.

Sfatul nr. 1: Nu te indrepta spre cele mai promovate articole. Nu sunt neaparat si cele mai ieftine.

Sfatul nr. 2: Nu lasa emotiile sa-ti afecteze puterea de judecata la cumparaturi.

Sfatul nr. 3: Mergi singur(a) la cumparaturi. O alta persoana te-ar ajuta sa-ti pui si mai multe lucruri in cosul de cumparaturi.

Sfatul nr. 4: Viziteaza magazinele mari. Datorita volumului de reduceri, magazinele mari sunt in general mai ieftine decat cele mici.

Sfatul nr. 5: Ia-ti un card avantajos. Cu American Express Green sau Gold cumparaturile pot fi profitabile pentru ca 1% din valoarea cumparaturile se intorc la tine pe card. In plus, ai 0% comision la plata cu cardul si reduceri de pana la 30% la cumparaturi, hoteluri, restaurante si multe alte prin programul Selects.

www.cardamericanexpress.ro