Maria J. din Constanta este somera. Cu toate acestea si-a deschis un cont ING Economii pentru Copii in care a strans cativa banuti pentru fiica ei de 8 ani, Ioana. Auzind de promotia ING prin care poate castiga saptamanal de 3 ori valoarea sumei pe care o are in contul ING Economii pentru Copii, Maria s-a hotarat sa faca rost de bani. Si cum din cer nu cad si nici nu cresc pe camp, femeia s-a gandit sa-si deschida un business cu prajiturele. Ziua framanta si coace prajituri iar dupa-amiaza cand vecinii de bloc se intorc de la serviciu, Ioana le vinde din usa in usa. Femeia a reusit chiar sa vanda prajituri la petrecerile de scoala si gradinita ale copiilor vecinilor care au prea multe pe cap si nu au timp sa mai si gateasca.

Desi inca nu a castigat, Maria nu si-a pierdut speranta. “Promotia tine pana pe 30 mai. Acum am strans cateva sute de lei in contul fetitei. Daca castig o sa am aproape 2000 de lei, bani cu care pot sa-mi cumpar mai multe tavi si mai multa faina si pot sa ma extind. Iar Ioana poate sa mearga la balet si am bani sa o trimit in tabara de vara” povesteste ea.

Maria nu este singurul parinte care a luat in serios promotia ING. Sperand in triplarea sumei din contul copilului, multi parinti s-au imprumutat la rude si au depus banii pe ING Economii pentru Copii, contul care ii inmulteste oricum cu o dobanda uriasa.

Surse din banca spun ca promotia are un succes care le-a depasit asteptarile.