Clientii Romtelecom si Cosmote vor avea posibilitatea de a vorbi la telefon intre cele doua retele la tarife de convorbiri in retea. Initiativa comuna a celor doua companii va fi implementata in doua etape: incepand din 7 iunie, clientii Romtelecom, persoane juridice sau fizice, pot vorbi liber in reteaua Cosmote. "Aceasta inseamna ca minutele Romtelecom incluse in abonamente se pot folosi de acum si in reteaua mobila Cosmote si ai acest avantaj chiar daca te abonezi acum sau esti deja client", explica oficialii companiei.

Scad preturile la convorbirile din Romtelecom in CosmoteFoto: Romtelecom

Dupa consumarea minutelor incluse, toate apelurile catre reteaua mobila Cosmote vor fi tarifate ca apeluri in reteaua Romtelecom si, in functie de tipul de abonament, pot avea chiar tarife zero.

Abonamentul platit ramine acelasi, in schimb beneficiile cresc si scad preturile la convorbirile intre cele doua retele. In functie de obiceiurile lor de consum, clientii Romtelecom pot ajunge sa economiseasca pina la 30% din valoarea facturii lunare.

In aproximativ o luna si clientii Cosmote vor putea beneficia de o oferta similara, astfel ca toate apelurile initiate din reteaua Cosmote catre reteaua fixa Romtelecom vor fi tarifate ca apeluri in reteaua proprie. Astfel, in functie de planul tarifar, clientii Cosmote vor beneficia de convorbiri foarte accesibile sau chiar gratuite in reteaua Romtelecom. Aceasta oferta se aplica pentru apelurile catre numerele de telefonie fixa ale Romtelecom.

Cosmote si Romtelecom au facut aceasta oferta pentru a veni in sprijinul clientilor lor in aceasta perioada economica mai dificila. Prin aceasta initiativa cele doua companii impreuna vor servi cea mai mare comunitate de telecom in termeni de servicii de voce mobila si fixa cu una dintre cele mai avantajoase solutii de comunicare mobil-fix de pe piata.

Romtelecom ofera cinci abonamente principale clientilor rezidentiali si douasprezece abonamente pentru companii, gandite pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarei categorii de clienti, cu sute de minute incluse si chiar si convorbiri nelimitate in retea si catre Cosmote. Romtelecom este singurul operator telecom care ofera automat si gratuit clientilor business acordul privind nivelul calitatii serviciului (SLA - Service Level Agreement).

Portofoliul Cosmote pentru clientii rezidentiali include planul tarifar "Perfect pentru Tine ce le ofera acestora posibilitatea de a combina si adapta propriile abonamente. Mai mult decat atat, Cosmote ofera una dintre cele mai eficiente solutii pentru segmentul business, cu un portofoliu ce include planurile tarifare Cosmote Business si Cosmote Business Share, destinate companiilor de toate marimile si oferind pachete cu pana la 5000 de minute nationale incluse si comunicare gratuita in cadrul grupului predefinit de utilizatori, in functie de planul ales.