Aflata la cea de-a VIII-a editie, conferinta de Risc de Tara va avea loc pe 28 septembrie la Athenee Palace Hilton. Evenimentul s-a dezvoltat pe parcursul anilor, devenind unul de traditie si de referinta pentru mediul de afaceri din Romania. Editia actuala se va bucura de prezenta a 300 de participanti, personalitati din lumea afacerilor, din institutii bancare, cabinete de consultanta si investitori straini.

Conferinta va fi structurata in patru sesiuni, propunandu-si in prima parte sa dezbata evenimentele economice ale acestui an, avand in calitate de invitati, experti in macroeconomie si risc de tara, ce vor realiza o sinteza a modului in care evenimentele au influentat economia Romaniei. Aceasta dezbatere va fi urmata de o masa rotunda cu top managementul companiilor din Romania, ce vor analiza impactul crizei economice si financiare asupra companiilor pe care le conduc si vor incerca sa traseze tendintele pe sectoare economice pentru perioada urmatoare.

In cea de-a doua parte a conferintei, vor avea loc doua mese rotunde, prima concentrandu-se asupra problematicii schimbarii monedei nationale, un subiect sensibil al tarilor din Europa Centrala si de Est si cum acest factor economic va influenta redefinirea economiei din Romania. Ultima masa rotunda va aborda sectorul investitiilor prin exporturi la nivel national, precum si strategia de export a Romaniei pentru perioada 2011-2015.

Mai multe informatii despre programul conferintei, puteti gasi pe site-ul evenimentului, accesand urmatorul link: http://riscdetara.coface.ro/index.php/ro/program.

Conferinta isi propune o dezbatere a evenimentelor economice mondiale ce au avut loc pe parcursul acestui an, insotita de o analiza a influentei acestora asupra statelor din Europa Centrala si de Est, si in special asupra Romaniei, cu scopul conturarii tendintelor economice ale perioadei urmatoare.

Reputatul specialist economic, Dr. Daniel THORNILEY vine la Bucuresti anul acesta, pe 28 Septembrie, la Hotelul Hilton, in cadrul Conferintei de Risc de Tara 2011, un eveniment de traditie Coface, aflat la cea de-a VIII-a editie.

Dr. Daniel THORNILEY este presedintele DT Global Business Consulting si ex-Vice Presedinte Senior al Grupului The Economist, pozitie pe care a ocupat-o timp de 19 ani. Este Consultant Senior in cadrul a peste 200 de companii din Europa Centrala si de Est, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa. De asemenea, dl. Thorniley ofera consultanta in-house bordurilor directoare ale celor mai importante companii din S.U.A. si Europa.

Conferinta de Risc de Tara Coface se adreseaza: top managerilor, presedintilor de corporatii, managerilor din cadrul corporatiilor care isi asuma riscuri de export, lanseaza proiecte sau iau decizii privind investitiile, credit risk managerilor, managerilor de politica internationala ai firmelor care profeseaza in domeniul bancar si in cel de asigurari si reasigurari, sefilor de departamente din cadrul serviciilor publice care se ocupa de analiza riscului de credit, managerilor de politica internationala din cadrul organizatiilor profesionale si consulare, cercetatorilor si expertilor din domeniul academic interesati de analiza riscului de credit etc.

Pentru a va inregistra participarea in cadrul Conferintei de Risc de Tara 2011, va rugam sa completati formularul de inregistrare online.

Mai multe informatii despre conferinta si lectorii prezenti, puteti afla accesand site-ul evenimentului.