Exista o aplicatie pentru orice! Printr-un download simplu de pe AppStore sau Google Play,MyEnelApppermite clientilor sa-si vizualizeze de oriunde informatiile esentiale din cont. Cu ajutorul aplicatiei poti verifica daca ai omis sa platesti o factura sau sa transmiti indexul in fiecare luna astfel incat sa-ti reanalizezi consumul si sa fii mai eficient.

Nimeni nu stie mai bine ca tine ce informatii iti trebuie sau cat de repede ai nevoie de ele. De aceea exista MyEnel App, aplicatia care se instaleaza pe orice tableta sau telefon mobil cu sistemAndroidsauiOSsi iti permite sa vizualizezi toate informatiile de care ai nevoie de la furnizorul tau de energie.

Instalarea se face la fel de simplu ca pentru orice alta aplicatie mobila. Intri inAppStorepentru iPhone, iPod Touch si iPad sau inGoogle Playpentru device-urile Android si cauti „MyEnel“. Dupa instalare te poti autentifica cu numele de utilizator si parola contului, aceleasi pe care le folosesti si pe site-ul Enel.

App-ul pastreaza evidenta facturilor si istoricul indexului, astfel incat sa poti observa cum a evoluat consumul tau de energie de-a lungul timpului si sa il reevaluezi, daca e cazul.

La fel de simplu, prin intermediul aplicatiei MyEnel poti afla cand o factura se apropie de scadenta sau care este ultima plata realizata. In cazul in care reprezentantul Enel care citeste indexul contorului nu te-a gasit acasa, poti transmite informatia prin introducerea consumului chiar din interfata aplicatiei.

In plus, poti afla rapid daca in zona ta este programata o lucrare de mentenanta sau modernizare, cele mai recente noutati din partea Enel Romania si chiar cum va fi vremea maine in localitatea in care te afli. In cazul in care o anumita informatie nu iti este clara sau ai nevoie de detalii suplimentare, poti telefona oricand serviciului gratuit InfoEnel, tot printr-o simpla apasare a butonului de contact.