RoEnergy 2012, targul international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, va avea loc in perioada 20-22 iunie la ROMAERO Baneasa in Bucuresti. Aflat la a patra editie in Romania, evenimentul va prezenta, in cadrul unor conferinte specializate, cele mai recente tehnologii din domeniul energiei solare, eoliene, microhidroenergiei, biomasei, biocombustibililor, biogazului. Vor participa, cu stand la targ, companii consacrate din tari precum Italia, Germania, Franta, Cehia, China, SUA, Olanda, Bulgaria, Ungaria si Romania care vor oferi vizitatorilor informatii si feedback pentru deschiderea unei afaceri in domeniul energiilor regenerabile.

RoEnergy 2012 - ROMAERO Baneasa - 20, 21, 22 iunieFoto: RoEnergy

Ce puteti vedea la Targul RoEnergy Romaero Baneasa?

La RoEnergy veti intalni cele mai noi tehnologii si inovatii, care concura la producerea energiei folosind resurse regenerabile (energia solara, energia eoliana, microhidroenergia, biomasa, biocombustibili, biogaz, solutii de crestere a eficientei energetice, infrastructura energetica). Vor fi expuse panouri solare, pompe de caldura, invertoare, produse de izolatii si de crestere a eficientei energetice, echipamente de producere a biomasei, etc. Oferta expozantilor cuprinde produse, tehnologie si know-how, pretabile pentru investitii mici, cat si pentru parcuri solare, eoliene ori amenajari hidroenergetice.

Evenimentul se adreseaza jucatorilor deja existenti pe piata, cat si intreprinzatorilor care doresc sa atace domeniul energiilor regenerabile ori doresc sa se reprofileze.

Cine va participa?

Companii din strainatate cu traditie si expertiza provenind din Italia, Germania, Franta, Cehia, Asia, SUA, Olanda, Bulgaria, Ungaria si Romania.

Sponsorii evenimentului:ET Solar Industry si REC Solar Germany.

Vreti să incepeti o afacere in domeniul energiilor regenerabile?

Participati la Conferintele RoEnergy si vizitati Targul. Inscrierile se pot face aici. Va puteti informa corect despre posibilitatea de a activa ca dealer de panouri solare, turbine eoliene, biomasa, solutii termice, izolatii – cele mai noi tehnologii occidentale - si veti putea intra in contact cu persoane cheie din domeniul energiilor regenerabile.

Programul conferintelor RoEnergy 2012:

  • 
20 iunie 2012 - Producerea energiei utilizand sursa solara si eficienta energetica in constructii;

  • 20 iunie 2012 - Probleme actuale din energia eoliana;
  • 21 iunie 2012 - Microhidroenergia in Romania; 

  • 22 iunie 2012 - Bioenergia: Biomasa, biocombustibili, biogaz; 

  • 22 iunie 2012 - Managementul energiei si resursele regenerabile.



Premiera absoluta: RES Group, organizatorul RoEnergy, in colaborare cu Asociatia Romana a Electricienilor (AREL) organizeaza, in premiera in Romania, doua actiuni: Bursa locurilor de munca in Energii Regenerabile, respectiv Cursuri aplicative pentru masurarea si verificarea unui sistem fotovoltaic.

Intrarea la expozitie si parcarea sunt gratuite.

Puteti gasi mai multe informatii la adresa oficiala a targului - www.roenergy.eu.

Urmatorul eveniment: Targul RoEnergy Timisoara, 28-30 Noiembrie 2012.