Fostul deputat PNL Mircea Ciopraga a fost numit membru al Consiliului de Administratie al Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei. Acesta va prelua provizoriu si functia de presedinte CA, pana la desemnarea noilor administratori in conditiile prevazute de OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice. Ciopraga a fost numit administrator in urma demisiei lui Gheorghe Stefan, actualul director general al Hidroelectrica.

"Transelectrica SA informeaza publicul investitor ca, in sedinta din 25.06.2012, Consiliul de Administratie al Companiei a luat nota de demisia domnului Stefan Gheorghe din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Transelectrica. In baza Deciziei nr. 27 din 25.06.2012 in postul vacant de administrator a fost numit provizoriu domnul Mircea Ciopraga care va indeplini si functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, pana la desemnarea noilor administratori de catre AGA, in conditiile prevazute de OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", se arata in comunicatul Transelectrica transmis BVB.

Stefan Gheorghe a fost numit in CA la Transelectrica pe 1 iunie. Ulterior a fost numit directorul general al companiei Hidroelectrica.