RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, cea mai mare platforma pe tema aprovizionari cu energii regenerabile, distributia inteligenta a energiei si folosirea eficienta a enegiei pe piata din Romania. An de an expertii in domeniu se pot intalni la RENEXPO pentru a descoperi cele mai recente tendinte, evolutii in domeniul productiei de energie regenerabila, situatia pietei actuale si pot intalni personalitati din industria energiei regenerabile, politica si economica. Programul evenimentului cuprinde targul cu peste 130 de expozanti, din 14 tari, de pe 2 continente, forumuri si conferinte de specialitate.

Din 2008 RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti. Targul ofera numeroase oportunitati si solutii energetice pe o scara larga, atat pentru prezent cat si pentru viitor.

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE reprezinta punctul de intalnire Nr. 1 pentru sectorul fotovoltaice, iar anul acesta, cu peste 50 de prezentari in cadrul conferintelor, workshop-urilor si forum-urilor, experti si persoane decisive se vor intalni pentru a discuta inovatii promitatoare, trend-uri viitoare, ultimele tehnologii si de a impartasi solutii tehnice. Romania se contureaza ca o piata foarte atractiva pentru investitii, si mai ales, cu un viitor apropiat exploziv. Din aceasta cauza si energia eoliana va ocupa un loc deosebit in cadrul targului. Printre companiile expozante din domeniul fotovoltaic si eolian se numara: Ravano Solar Romania SRL, Andoker Impex SRL, ENERGOVOLTAIC GROUP SRL, ET Solar Group, HatiCon Germany GmbH, IBC SOLAR s.r.o., IDEEMASUN energy GmbH, IDNAMIC East SRL, RefuSol GmbH, Gaia Energy SRL, Gamesa, IDNAMIC East SRL, Enercon GmbH, Institutul de Studii si Proiectari Energetice - ISPE, Saidel Engineering SRL, Valorem si multe altele.

La editia de anul acesta peste 130 de expozanti, din 14 tari, de pe 2 continente isi vor prezenta produsele si serviciile. Targul international va asteapta cu teme precum: energie eoliana, energie solara, hidroenergie, bioenergie, eficienta energetica, cogenerare, energie geotermala si altele. RENEXPOᅡ va gazdui in acest an un Stand Comun German, pe o suprafata de 100mᅡ, cu 12 expozanti organizat de Camera de Comert Romano-Germana.

In paralel cu targul vor avea loc 8 conferinte nationale si internationale, de specialitate si o serie de evenimente conexe, workshop-uri si forumuri. La evenimentul din acest an 5 co-organizatori si peste 100 de vorbitori vor prezenta in cadrul acestor conferinte informatii actuale si noutati cu privire la domeniul energiei regenerabile. In cele trei zile ale evenimentului sunt asteptati peste 650 de participanti la conferinte.

Mai mult decat atat, RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE acorda pentru prima data "Renewable Energy Award", un premiu unei personalitati din industria de energie regenerabila si unei tehnologii inovatoare. Premiul se va acorda in cadrul Serii Profesionale pentru Networking, care va avea loc pe 22 noiembrie 2012, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Vizitatorii targului vor putea castiga un weekend pentru 2 persoane in decembrie, oferit de Hotel Continental Forum Sibiu. Castigatorul va fi extras de catre un reprezentant al Hotelului Continental Forum, pe 23 noiembrie 2012, de la ora 12, la Sala Palatului din Bucuresti.

RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE a obtinut si in acest an sprijinul unor sponsori cu renume: Gamesa, IDNAMIC East SRL, Ravano Solar Romania SRL, Andoker Impex SRL, ET Solar Group, IBC SOLAR s.r.o, RomNed industrial foundation

equipment - Vermeer Romania, IDEEMASUN energy GmbH, REC si Canadian Solar, si este organizat cu suportul Ministerului Mediului si Padurilor si Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Evenimentele conexe din cadrul RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE in Bucuresti sunt: Forumului Specialistilor PV si Bioenergie si Workshopul - Oportunitati si solutii in promovarea surselor de energie regenerabila si a energiei inteligente de catre Autoritatile Publice Locale. Partocoparea la aceste evenimente este gratuit.

Mai multe informatii despre cel mai mare si important targ pe energie regenerabila si eficienta energetica al Romaniei, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre Grupul REECO

Organizatorul, REECO RO Expozitii, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO.

Gasiti mai multe detalii pe www.reeco.eu.

REECO RO Expozitii S.R.L.

B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad

Tel:: +40 (0) 257-23099 - 9

Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro