Un numar de 2.447 de persoane au depus CV-uri pentru 67 de pozitii de top si middle management scoase la concurs de Hidroelectrica, reprezentand aproape 40 de candidati pe un loc, informeaza Mediafax.

Procesul de recrutare a inceput pe 20 martie, iar cei interesati au putut transmite CV-urile pe site-ul Hidrolectrica pana miercuri, 10 aprilie. Procedura de depunere a fost exclusiv online.

Selectia CV-urilor a inceput in 27 martie si este planificata sa se incheie in 20 aprilie, se arata intr-un comunicat transmis de Hidroelectrica.

Programarile pentru urmatoarea etapa a recrutarii - interviurile cu candidatii selectati - incep la 22 aprilie.

Din cele 67 de pozitii scoase la concurs, 52 sunt in cele 13 sucursale din tara ale companiei, iar 15 posturi sunt in executivul de la Bucuresti.

Recrutarea este derulata de Hidroelectrica in parteneriat cu firma Pedersen&Partners.

Adimistratorul judiciar al Hidroelectrica, firma Euro Insol, a desfiintat in luna ianuarie 22 posturi de director din Hidroelectrica, iar cei 57 de sefi din noua organigrama au fost numiti cu delegatie, pentru o perioada de 90 de zile, pana la ocuparea posturilor prin concurs.

Hidroelectrica, companie controlata de stat prin Ministerul Economiei, este in insolventa din luna iunie a anului trecut.