Nuclearelectrica are incepand de joi, 25 aprilie, administratori numiti in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporatista. Adica management privat. Printre cei sapte membri CA numiti de Adunarea Generala a Actionarilor se afla si Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea. Lulache a fost revocata de la conducerea Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea in decembrie 2009, in locul sau fiind numit Ionut Popescu. Ea a intrat in atentia opiniei publice prin faptul ca a primit in 2009 de la Fondul Proprietatea indemnizatii, bonusuri si compensatii de 1,86 milioane lei.

Lulache a vizat, anul trecut, si functia de director general la Nuclearelectrica. De altfel, in octombrie, Ministerul Economiei a propus ca Daniela Lulache sa preia temporar functia de director general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica. In cele din urma s-a renuntat la aceasta numire.

Celelalte persoane numite in Consiliul de Administratie sunt Ionel Bucur, Dragos Paul Popescu, Alexandru Alexe, Carmen Radu, Dan Popescu, Alexandru Sandulescu. Alexandru Alexe este sef adjunct in Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI). Anterior, a detinut functii de director in cadrul OPSPI. Alexandru Sandulescu a fost si pana acum membru in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica si este seful directiei de energie din cadrul Ministerului Economiei, specialist in domeniul energiei electrice. Anterior, a condus timp de 7 ani departamentul de tarife in cadrul ANRE si a fost timp de patru ani membru al Comitetului de reglementare in ANRE.

Pana pe 13 martie 2013, termenul limita, au fost depuse 62 candidaturi pentru functiile de administratori la Nuclearelectrica.