Administratorul Judiciar Euro Insol a decis inlocuirea directorului financiar al Hidroelectrica. Astfel, incepand de luni Gabriela Mihailescu este noul Director Financiar, inlocuindu-l pe Lucian Aurel Cocos care trece pe postul de Manager Departament Contabilitate, Control si Planificare.

Directorul Financiar al Hidroelectrica gestioneaza un buget de aproximativ 3 miliarde lei si are in subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale si 78 de economisti, informeaza Hidroelectrica. Gabriela Mihailescu este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Studii Economice in limbi straine (2001), si doctor in economie al Academiei de Studii Economice Bucuresti cu teza “Managementul portofoliului de investitii bancare”(2012). Detine un master în Finante si Control de Gestiune al Universitatii Orleans, Franta (2002) si cursuri aprofundate in Drept Comercial la Universitatea Sorbonne, Paris (2003).

In perioada 2001-2002 a lucrat ca economist in cadrul Ambasadei Frantei in Bucuresti, pentru ca in perioada 2002-2005 sa activeze in cadrul Departamentului de Buget si Control de Gestiune din cadrul BRD-GSG. In 2012 a fost numit CFO si Deputy CEO al OTP Bank, pozitie pe care a ocupat-o pana in prezent.

Euro Insol a inceput schimbarile la nivelul managerilor din cadrul Hidroelectrica in urma cu o saptamana, cand Adrian Gheorghe a fost numit manager al Departamentului Financiar in locul Georgetei Iosif.