Companiile implicate in explorare si exploatare petroliera in Marea Neagra au infiintat Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra

de CP     HotNews.ro
Joi, 5 iunie 2014, 10:42 Economie | Energie

Companiile implicate in activitati de explorare si dezvoltare in sectorul romanesc al Marii Negre au infiintat Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra (ARCOMN). Membrii ARCOMN sunt titulari de concesiuni offshore din Romania si participa in cadrul asociatiei in mod voluntar si in regim de egalitate, se arata intr-un comunicat al noii asociatii.

"ARCOMN are drept scop sa devina principalul punct de informare si vocea companiilor de petrol si gaze care desfasoara activitati offshore in Romania. Consideram ca un cadru de cooperare pentru operatorii din sectorul romanesc al Marii Negre va aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea economica a Romaniei", a declarat John L. Knapp, Presedinte ARCOMN, ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited.

Asociatia va reprezenta interesele membrilor in relatia cu autoritatile centrale si locale, institutii internationale, presa si alte organizatii.

Obiectivele ARCOMN sunt de a promova cele mai bune practici de sanatate, siguranta si protectia mediului din industrie, de a sprijini educatia si planificarea strategica in sectorul energetic si de a dezvolta cooperarea cu agentiile si organizatiile nationale si internationale, contribuind astfel la un mediu de afaceri propice pentru industria de petrol si gaze offshore din Romania.
Actualii titulari de concesiuni din sectorul romanesc al Marii Negre reprezentati in ARCOMN sunt: ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, Gas Plus International B.V., Lukoil Overseas Atash B.V., OMV Petrom S.A., Petro Ventures Europe B.V.
S.N.G.N. Romgaz S.A. si Sterling Resources Ltd.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

711 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  Monopolul Concesionarilor (Joi, 5 iunie 2014, 10:55)

  alex4321 [utilizator]

  Monopolul Concesionarilor

  "
  Vai de biet român săracul!
  Îndărăt tot dă ca racul,
  Nici îi merge, nici se-ndeamnă,
  Nici îi este toamna toamnă,
  Nici e vară vara lui,
  Şi-i străin în ţara lui.
  De la Turnu-n Dorohoi
  Curg duşmanii în puhoi
  Şi s-aşează pe la noi;
  Şi cum vin cu drum de fier
  Toate cântecele pier,
  Zboară păsările toate
  De neagra străinătate;
  Numai umbra spinului
  La uşa creştinului.
  Îşi dezbracă ţara sânul,
  Codrul - frate cu românul -
  De secure se tot pleacă
  Şi izvoarele îi seacă -
  Sărac în ţară săracă!
  "
  (fragment din Doina de Mihai Eminescu)
 • +1 (1 vot)    
  haha (Joi, 5 iunie 2014, 11:31)

  Mazeta [utilizator]

  „Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra” este română tot așa cum Banca Religiilor este plină de oameni religioși, iar Academia de Biliard este alcătuită din academicieni.
 • +1 (1 vot)    
  Offshore. iata morivul crizei (Joi, 5 iunie 2014, 11:43)

  jackalphonse [utilizator]

  prin Offshore se permite furtul autorizat. analog, am inceput sa imbratisam conceptul de "lobby", care este un trafic de influenta autorizat.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version