Euro Insol, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbari la nivelul conducerii uzinelor din componenta a patru sucursale Hidroelectrica, in urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul sucursalelor, se arata intr-un comunicat al companiei energetice. Astfel, Mircea Dordea a fost revocat din functia de Inginer Sef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, aflata in componenta SH Sebes, fiind inlocuit cu Nicolae Mihu. De asemenea, Nicolae Alexandru Varga a fost revocat din functia de Inginer Sef al Uzinei Hidroelectrice Oradea din cadrul Sucursalei Cluj, fiind inlocuit cu Petru Ioan Veres.

La Uzina Caransebes din cadrul Sucursalei Hateg a fost numit Ianas Radoi care l-a inlocuit pe Nicolae Brebu. La Sucursala Ramnicu Valcea, Cornel Silviu Tatuc, Inginer Sef al Uzinei Hidroelectrice Slatina, a fost revocat din functie si inlocuit de George Gabriel Stoica.

Principalul criteriu de numire in functie a noilor ingineri sefi de uzina a fost experienta in exploatarea hidrocentralelor, se mai arata in comunicat.