RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE - cel mai mare targ si conferinte pe energie regenerabila si eficienta energetica din Romania, revine pentru a VII-a oara la Sala Palatului din Bucuresti, intre 19-21 noiembrie 2014. Participantii la targ si la conferinte vor afla informatii recente cu privire la Feed in tariff si problemele legislative din Romania, vor intra in contact direct cu experti si lideri din domeniul hidroenergiei, vor gasi la un loc intreaga linie de proces a unei centrale de biogaz si vor invata cum sa isi faca casele si orasele independente energetic.

Din 2008, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti. Targul ofera numeroase oportunitati si solutii energetice pe o scara larga, atat pentru prezent cat si pentru viitor.

Evenimentul va gazdui anul acesta peste 90 de expozanti din 12 tari europene din domenii precum: energie solara, hidroenergie, biogaz, cogenerare, iluminat cu LED, eficienta energetica, energie din deseuri, biomasa, case pasive, energie eoliana si altele. RENEXPOᅡ va gazdui si in acest an Standul Comun German, pe o suprafata de 50mᅡ, cu 5 expozanti organizat de Camera de Comert Romano-Germana. Expozantii vor prezenta vizitatorilor noi proiecte, concepte si servicii in domeniu.

Expozant la RENEXPOᅡ va fi compania austriaca Global Hydro Energy, cel mai de succes dezvoltator de proiecte la nivel international, cu o experienta solida in producerea si exportul de turbine si diverse componente ale acestora. Ca firma independenta, aceasta ofera clientilor prin intermediul echipei sale de ingineri servicii flexibile si de calitate, combinate cu abilitati inovative remarcabile. Activi-tatea acestora se bazeaza pe microhidrocentrale de maxim 15MW, iar capacita-tea interna de productie este de aproximativ 50 de turbine/an.

Reuniwatt, expert in prognozarea energiei solare isi va prezenta in cadrul targu-lui instrumentul unic si patentat Soleka. Instrumentul Soleka poate ajuta pro-ducatorii romani sa obtina cat mai multe certificate verzi, datorita unor previziuni exacte in urmatoarele minute, ore si zile. Acesta poate fi utilizat de catre furnizorii de energie electrica, comerciantii de energie si alti actori implicati in sectorul foto-voltaic. Compania ofera de asemenea, solutii de monitorizare a parcurilor fotovol-taice, asa cum este noul sistem de monitorizare S3G.

De asemenea, va fi prezenta la targ compania Armand Energy, membra a Ar-mand Group, unicul reprezentant in Romania al ONYX SOLAR, fiind astfel sin-gurii furnizori de solutii tehnice de integrare arhitecturala a sistemelor fotovoltaice in cladiri moderne proiectate pentru eficienta energetica in sustenabilitate.

Compania Fronius va prezenta vizitatorilor pachetul 24H Sun, o noua viziune asupra modului de furnizare a energiei in viitor. Invertorul transformator 24H Sun va permite ca excesul de energie produs prin sistemele fotovoltaice, sa fie stocat intr-o baterie. Rezultatul utilizarii acestui pachet este un auto-consum maxim al energiei disponibile si independenta energetica maxima. Datorita functiei de ali-mentare de urgenta a acestuia, locuintele se vor putea bucura de o aprovizionare optima cu energie electrica chiar si in timpul unei pane de curent.

In paralel cu targul vor avea loc 4 conferinte internationale de specialitate, 4 forumuri, un workshop si alte evenimente conexe in domeniu. Peste 100 de referenti, reprezentanti ai unor institutii si companii importante din Romania si din strainatate, vor sustine prezentari pe diverse tematici din sfera energiilor regenerabile si eficientei energetice. In cele 3 zile de eveniment sunt asteptati peste 400 de participanti la conferinte.

RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE acorda pentru a treia oara "RENERGY AWARD", prezentat in doua categorii: unei Personalitati Remarcabile si unei Tehnologii Inovatoare. Premiul se va acorda pe 20 noiembrie 2014 de la ora 13, la etajul 1 al Salii Palatului, in Forum. De asemenea, vizitatorii targului vor putea castiga un pachet, oferit de IPA CIFATT, Ro4europe.

Targul si evenimentele conexe sunt sustinute de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Durabile si este sponsorizat de compania RomNed-Vermeer din Romania.

Mai multe informatii despre cel mai mare si important eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si despre conferintele de specialitate care vor avea loc in paralel gasiti pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE (Bucuresti):

Din 2008, RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE creeaza in Bucuresti la Sala Palatului, punctul de intalnire Nr.1 pentru experti si persoane cheie pentru transfer de cunostinte in domeniu. Este cel mai mare si important eveniment care revine in fiecare an cu expozitie, conferinte specializare, workshop-uri si evenimente conexe in sectorul energiilor regenerabile si eficientei energetice din Romania. RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE va ajuta sa deveniti independenti energetic, va aduce in contact direct cu experti care stiu sa construiasca o centrala de biogaz, este targul pe hidroenergie al Romaniei si ajuta tara sa genereze energie curata pentru o tranzitie catre o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltarii acestui sector.

Despre REECO RO Expozitii S.R.L. si REECO Grup:

REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul targurilor si conferintelor internationale RENEXPOᅡ South-East Europe (Bucuresti) si ENREG ENERGIA REGENERABILAᅡ (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile, eficientei energetice in constructii si renovare. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat anual peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 8 targuri si 60 de conferinte organizate anual in Germania si Europa. REECO are aproximativ 50 de angajati in 5 locatii: Germania, Austria, Polonia, Romania, Serbia, Boznia si Herzegovina, iar in 2015 in Muntenegru si Albania, cu potential de extindere in Macedonia si Croatia in 2016.