Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, cele doua companii de furnizare de energie ale grupului Enel, se arata intr-un comunicat al companiei. Cu o experienta de peste 17 ani in sectorul energiei electrice, Michele Grassi a fost responsabil de proiecte variate si a avut responsabilitati diferite in cadrul grupului Enel, in special in zonele de customer care si furnizare.

Si-a inceput cariera in functia de Key Account Manager pentru piata libera, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionand activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienti. Inainte de a se alatura Enel Romania, a condus echipa Enel.Si - companie a grupului Enel specializata in francize in Italia. Ulterior aceasta a fost incorporata in divizia Enel de Piata.

In calitate de director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activitati de furnizare si vanzare ale Enel in Romania, dar si cele de customer care si departamentul care gestioneaza serviciile cu valoare adaugata. Cele doua companii au o baza de 2,7 milioane de clienti si furnizeaza electricitate in 10 judete din Romania, respectiv Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta, Ilfov, Giurgiu si Bucuresti.

Michele Grassi detine o diploma de licenta in inginerie electro-tehnica.