Schimbari in Directoratul OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea preia conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 25 martie 2015, 8:36 Economie | Energie

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud Estul Europei, anunta numirea Lacramioarei Diaconu-Pintea in functia de membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea de Downstream Gas, incepand cu 17 aprilie 2015, ca urmare a incetarii mandatului lui Cristian Secosan. Numirea Lacramioarei Diaconu-Pintea a avut loc in cadrul sedintei Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom din data de 24 martie 2015, informeaza compania.

In cadrul aceleiasi sedinte, Consiliul de Supraveghere a adoptat redenumirea segmentelor de activitate ale OMV Petrom, fara a modifica modul de organizare a companiei. Decizia a fost luata pentru a reflecta denumirile segmentelor de activitate la nivelul grupului OMV si pentru a facilita astfel comparabilitatea rezultatelor financiare raportate in sistem IFRS.

Astfel, segmentul de Explorare si Productie devine Upstream, segmentul de Rafinare si Marketing devine Downstream Oil iar segmentul de Gaze si Energie devine Downstream Gas.

"Doresc sa ii multumesc dlui Secosan pentru contributia sa la performanta companiei din ultimii ani. Expertiza dlui. Secosan in sectorul energetic a ajutat la eficientizarea diviziei de gaze si electricitate, astfel incat sa poata face fata mai bine mediului de afaceri dificil. In timpul mandatului sau divizia a fost reorganizata pentru a imbunatati orientarea catre piata. Ii multumim pentru eforturile sale si ii dorim succes in viitoarele sale planuri de afaceri. De asemenea, ii urez bun venit Lacramioarei Diaconu-Pintea in pozitia de membru al Directoratului OMV Petrom. Ea lucreaza in cadrul companiei de 17 ani si a fost implicata in proiectul centralei electrice Brazi inca de la inceput. Odata cu aceasta numire ma bucur sa subliniez diversitatea Directoratului OMV Petrom, 40% fiind reprezentat de femei si de asemenea faptul ca romani care s-au dezvoltat in cadrul companiei si al Grupului OMV sunt acum parte din managementul la varf", a declarat Gerhard Roiss, Presedinte al Consiliului de Supraveghere OMV Petrom.

Lacramioara Diaconu-Pintea, 41 de ani, a absolvit Finante in cadrul ASE Bucuresti in 1997 si a absolvit un program MBA la Wirtschaftsuniversitat Wien (Universitatea de Economie din Viena) in 2009. Ea si-a inceput cariera in OMV Petrom in 1998 in cadrul departamentului de Strategie, Planificare si Dezvoltare. Ulterior a detinut diverse pozitii de management in cadrul OMV Petrom, de la Director Dezvoltare Corporativa cu atributii in Fuziuni si Achizitii, Strategie si Relatia cu Investitorii la Director al Unitatii de Afaceri Electricitate, de la crearea acesteia in octombrie 2007. In perioada ianuarie 2012 ¬ septembrie 2013, Lacramioara a fost Vicepresedinte Relatia cu Investitorii in cadrul Grupului OMV. In prezent este responsabila pentru Business Support Explorare si Productie in cadrul OMV E&P Gmbh in Viena.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

2481 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică