Articol actualizat

Bomba pe care o lasa Andrei Gerea in urma sa: Romgaz ar putea opri luni furnizarea de gaze catre Elcen, iar furnizarea energiei termice in Bucuresti este pusa in pericol

de Claudia Pirvoiu     HotNews.ro
Vineri, 13 noiembrie 2015, 11:09 Economie | Energie


Furnizarea energiei termice in Bucuresti ar putea fi sistata incepand de luni. Aceasta in conditiile in care Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi sa opreasca livrarea de gaze catre producatorul de energie termica Elcen din cauza unor datorii de peste 300 de milioane de lei, au declarat pentru HotNews.ro surse din domeniu. Fara gaze naturale, Elcen nu va mai avea cu ce sa produca apa calda si caldura. Ministrul interimar al energiei Andrei Gerea ar fi facut presiuni asupra Romgaz sa mai furnizeze gaze in Bucuresti pana cand pleaca el din Guvern. Practic, sa lase problema pe seama viitorului ministru. Romgaz a pus anumite conditii pentru a avea asigurarea ca va recupera creantele, precum gajarea unor active, insa Elcen si Ministerul Energiei au refuzat. Un comunicat al Romgaz confirma aceste lucruri.

Elcen nu a mai platit gazele naturale de foarte multe luni, bazandu-se pe bunavointa Romgaz de a prelungi furnizarea pe datorie. Si aceasta in conditiile in care si Elcen si Romgaz au acelasi actionar majoritar: Ministerul Energiei. Insa, la Romgaz, mai exista si alti actionari minoritari, unul dintre ei fiind Fondul Proprietatea, care nu agreeaza ideea ca producatrul de gaze sa acumuleze creante. La alti furnizori de gaze nu poate apela tot din cauza datoriilor. Elcen are o datorie de peste 360 milioane de lei catre Romgaz. Insa si Elcen are recuperat o creanta de peste 3,6 miliarde de lei de la furnizorul de apa calda si caldura RADET.

UPDATE 3 Ministrul interimar al energiei Andrei Gerea a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca incepand de luni Elcen va plati catre Romgaz un avans pentru o cantitate necesara pentru cateva zile. Practic, va cumpara gaze cu taraita. Directorul general al Elcen spune ca banii pentru avans vor fi luati din incasarile oe o saptamana din vazarea de energie electrica. Si situatia aceasta va continua pana cand Consiliul General al Capitalei va aproba accesarea unui credit de la Trezorerie in baza OUG 46/2015, bani care sa fie virati RADET, iar de aici Elcen. Nicolaescu a mai spus ca pentru platile restante catre Romgaz vor fi constituite garantii, prin gajarea unor active.

 Intr-o conferinata de presa sustinuta vineri, Andrei Gerea a incercat sa arunce vina pe Radet pentru situatia din Bucuresti. "Ca urmare a problemelor create, din nou, de catre reprezentantii RADET, astazi, si anuntate in conferinta de presa de dimineata, ne-am intalnit intr-un comitet de analiza, de urgenta si, in acest moment, va putem declara urmatoarele: ELCEN va continua furnizarea agentului termic, va aduce asa cum ne-am angajat apa calda si caldura la RADET", a spus Gerea, care l-a atacat apoi foarte dur pe presedintele Consiliului de Administratie al Radet, Gabriel Dumitrascu. I-a cerut demisia, spunand ca "dupa ce a fost intarcat domnul Dumitrascu de la banul public, acum se pare ca este intr-un anumit sevraj financiar".  "Nu pot interpreta altfel modul in care domnul Dumitrascu a aflat de-abia azi ca nu mai poate cheltui ca nu mai are buget si ca poimaine trebuie sa inchida furnizarea apei calde si caldurii. Modul iresponsabil cum domnia trateaza problemele bucurestenilor ma face sa-i solicit demisia", a mai spus Gerea.

Vineri dimineata si Dumitrascu l-a atacat pe Gerea spunand ca acesta "nu a avut legatura cu energia decat in calitate de consumator", atunci cand "a aprins becul sau aragazul".  Dumitrascu a mai spus ca in cazul in care Consiliul General al Municipiului Bucuresti  nu va aproba in sedinta de luni bugetul RADET, furnizarea energiei termice va fi sistata. Aceasta deoarece in acest moment RADET nu mai are dreptul sa cheltuiasca niciun leu conform legii, pentru ca a cheltuit mai mult de 90% din buget.

In schimb, primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin,
acuza si conducerea Radet, si conducerea Elcen. Stefanel Dan Marin a anuntat ca va cere revocarea membrilor Consiliului de Administratie al RADET. Pe de alta parte, a declarat ca ar trebui sa existe si in cazul ELCEN un anumit tip de control, spunand ca are cunostinta de unele nereguli facute prin firme de apartament, alimentand "multe pusculite". "Sper ca in al treisprezecelea ceas sa nu mai existe declaratii iresponsabile, inclusiv din partea ELCEN, pentru ca si acolo va trebui sa facem un anumit tip de control, pentru ca atat timp cat nu avem nici de acolo niste costuri justificate, si aici fac referire la procesul de cogenerare, care implica pe de o parte energie termica, energie electrica,  e anormal ca energia termica sa coste mai mult, e anormal ca procentul prin care CET-urile ELCEN obtin energie electrica sa fie aproape la fel echilibrat la 50-50 pentru energia termica si e anormal ca o entitate de stat, care produce energie electrica si o vinde pe piata reglementata, beneficiaza de acele certificate verzi, sa imi produca energie termica cu 20% aproape mai scump decat imi produc privatii. Acesta e un lucru anormal. Nu vreau sa ajungem la discutii care vizeaza cine stie ce firme de apartament din zona Primaverii, pentru ca atunci cu siguranta multa lume se va deranja foarte tare. Nu as vrea sa o spun si sa o demonstrez, dar cred ca acele firme de apartament alimenteaza multe pusculite, de diverse coloraturi". Stefanel a dat asigurari ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna, municipalitatea urmand sa se imprumute in Trezorerie 248 de milioane de lei, bani care vor fi redirectionati catre RADET, iar mai departe catre Elcen.

Cu cateva ore mai devreme de aceste declaratii,
Marin Stefanel Dan avut o reactie incredibila, in timpul unei transmisiuni  la radio. Intrebat de reporterul EuropaFM,  daca si de cand se va opri apa calda in Bucuresti, edilul a reactionat nervos si a exclamat: "Baga-mi-as **** in ei", dupa care a inchis telefonul. Ulterior, in conferinta de presa, primarul si-a cerut scuze pentru "acea declaratie total nepotrivita".

UPDATE 2 Romgaz nu ar fi acceptat propunerea Elcen, deoarece nu a prezentat garantii. Astfel, de luni, incepand cu ora 6.00 dimineata, livrarea gazelor va fi sistata. O varianta ar fi ca Elcen sa consume apoi, timp de cateva zile, din rezervele de gaze de pe conductele transportatorului Transgaz. Insa, cantitatile consumate in acest fel vor trebui trecute pe pierdere, iar aceasta va trebui recuperata in 2016 din tarifele de transport care se vor regasi dupa aceea in pretul gazelor platite de toti consumatorii din Romania.

UPDATE1  Contactat de HotNews.ro, Marcel Nicolaescu, director ELCEN, a spus ca a convenit cu Romgaz sa continue livrarea de gaze, esalonand datoria pe o perioada de 3-5 ani. Nicolaescu sustine ca a trimis propunerea joi seara, dupa pra 22.00, dupa ce s-a incheiat sedinta Consiliului de Administratie. Este convins ca Romgaz va accepta propunerea, ca "Si Romgaz este companie de stat, la fel ca Elcen si la fel ca Radet". Insa, nu este pentru prima oara cand Nicolaescu declara ca Elcen a convenit cu Romgaz esalonarea datoriilor. Si la sfarsitul lui septembrie a declarat pentru Agerpres ca a convenit ca esalonarea sa fie facuta de la 16 octombrie "sa avem gaze pentru toata perioada iernii 2015- 2016". Acest lucru nu a fost realizat.

Romgaz a transmis BVB un comunicat prin care se arata ca joi Consiliul de Administratie a luat act de faptul ca Elcen nu a indeplinit conditiile necesare si obligatorii pentru continuarea relatiilor contractuale dupa data de 15 noiembrie 2015.

Comunicatul Romgaz:

"In data de 12 noiembrie 2015 Consiliul de Administratie al Societatii Nationale de Gaze Naturale ROMGAZ  S.A.,  in  urma  reanalizarii  situatiei  contractuale  cu  clientul  sau S.C. Electrocentrale Bucuresti S.A., a luat act de faptul ca, in ciuda eforturilor depuse de ROMGAZ pe tot parcursul anului 2015, eforturi intensificate din luna septembrie 2015, nu a fost indeplinita conditia stabilita de Consiliul de Administratie, necesara si obligatorie pentru "continuarea relatiilor contractuale dupa data  de  15  noiembrie  2015 si anume "Prezentarea pana la data de 15 noiembrie 2015 a unui program ferm de stingere a datoriilor restante inregistrate fata de Romgaz".

Pana la data prezentei Electrocentrale Bucuresti S.A., care inregistreaza o datorie restanta de peste 300 milioane RON catre ROMGAZ, nu a solicitat prelungirea relatiilor contractuale, cu respectarea conditiilor  solicitate  de  ROMGAZ,  respectiv  prezentarea  unui  program  asumat  de  stingere  a datoriilor restante,
insotit de instrumente de garantare.

ROMGAZ isi exprima disponibilitatea de continuare a relatiilor contractuale cu Electrocentrale Bucuresti S.A., numai in conditiile respectarii prevederilor legale si a intereselor companie si si ale actionarilor acesteia".

In ultimele doua luni, Romgaz a prelungit in doua randuri contractul cu Elcen cerand garantii pentru continuarea furnizarii de gaze.

Romgaz a lansat mai multe avertismente in ultimele luni catre Elcen, anuntand sistarea furnizarii gazelor in cazul in care producatorul de energie termica nu va prezenta un program ferm de stingere a datoriilor. Pe 15 octombrie au decis prelungirea contractului pana pe 15 noiembrie. "O posibila continuare a relatiilor contractuale dupa data de 15 noiembrie 2015 se va putea realiza numai in conditiile in care S.C. Electrocentrale Bucuresti S.A. va prezenta, pana la data de 15 noiembrie 2015, un program ferm de stingere a datoriilor restante inregistrate fata de Romgaz. Neprezentarea programului va conduce la sistarea furnizarilor de gaze naturale incepand cu data de 16 noiembrie 2015", se arata intr-un comunicat al Romgaz din 16 octombrie.

Romgaz a mai amenintat Elcen cu sistarea gazelor si la sfarsitul lui septembrie, insa atunci au ajuns la o intelegere si au decis prelungirea contractului pana la 15 octombrie.

Citeste si


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


Comentarii alese de moderator

 • 530 RON / apartament (Vineri, 13 noiembrie 2015, 16:28)
  serge88 [utilizator]

  RADET deserveste, conform zf.ro, 566 000 de apartamente. Uriasa datorie inseamna de fapt 530 RON pentru fiecare apartament.

  Eu, locuind in unul dintre 566 000 de apartamente, si intelegand situatia politica care a condus aici, si anume faptul ca PMB nu plateste o subventie suficient de mare incat sa sustina pretul final pe care il achitam noi, as fi dispus sa platesc 530 de lei pentru rezolvarea situatiei.

  Sunt curios cati altii ar fi dispusi sa faca acelasi lucru.

  http://www.zf.ro/eveniment/cum-a-ajuns-colosul-radet-cu-afaceri-de-peste-un-miliard-de-lei-si-care-incalzeste-566-000-de-apartamente-la-pierderi-de-300-mil-lei-anual-14396529

9871 vizualizari

 • +8 (10 voturi)    
  fuga (Vineri, 13 noiembrie 2015, 11:17)

  alin [anonim]

  Nu o sa opreasca nimeni gazul in bucuresti.
  Dar la aceast abomba au contribuit in primul rand toti primarii bucurestiuluiu care au preferat sa subventioneze costul gigacaloriei in loc sa reabiliteze infrastructura foarte invechita de distribuire a apei calde.
  • +13 (13 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:47)

   [anonim] i-a raspuns lui alin

   • +12 (14 voturi)    
    invataminte (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:53)

    CRMS [utilizator] i-a raspuns lui

    Poate vor invata si Bucurestenii sa-si aleaga primarii si dupa alte criterii nu numai dupa zambetele slinoase.
    • +1 (1 vot)    
     e mult mai complicat (Marţi, 17 noiembrie 2015, 11:16)

     Ed___ [utilizator] i-a raspuns lui CRMS

     poate Hotnews o sa studieze aceasta PROBLEMA NATIONALA - datoriile enorme si falimentul rasunator a tuturor CET-urilor din tara, si furtul de zeci si sute de milioane de euro (da!) pe baza capusarii acestor mastodonti "inalti eficienti energetic" dar care stateau in subventii via certificate cica verzi, incluse in factura de curent !!!


     Poate studiati falimentul din orasele Buzau (deja inchisa), Braila (deja inchisa, pus totul pe centrale de apartament), Galati (in faliment vechia Apaterm, reinviata cu Calorgal care se zbate dar degeaba), ... si lista de orase continua ... este foarte lunga !

     O analiza a acestui sector ar fi de facut de Hotnews !!
  • +1 (5 voturi)    
   nu doar asta (Vineri, 13 noiembrie 2015, 13:12)

   c [anonim] i-a raspuns lui alin

   Pretul gigacaloriei ar trebui sa fie cel mai mic din tara(dar nu e), pentru ca cu cat produci cantitate mai mare cu atat ar trebui sa fie mai ieftin(costuri fixe impartite la mai multe unitati produse). La fel puterea de negociere pentru cantitati mari de combustibil/etc ar trebui sa fie mare, cand negociezi cantitati mari. Dupa ce ard combustibilul, mai produc si energie electrica pe langa caldura, si costurile productiei de curent probabil ca o baga tot in factura de caldura a bucurestenilor.

   Radet-ul si Elcen-ul au o organigrama supradimensionata. Probabil ca 80% din personal n-are ce cauta pe-acolo. Acum totul ar trebui sa fie automatizat la Elcen, cativa oameni sa supravegheze si o 1-2 echipe de interventie cand e nevoie. Procedurile de lucru sunt facute in asa fel incat sa fie nevoie de mult personal. Chiar si la relatii cu publicul, te sperii ce proceduri sunt.

   Si cu taierea caldurii nu se stie, acum guvernul nou, nu are responsabilitati electorale asa mari. Dar probabil n-o sa se intample...:)
  • +3 (3 voturi)    
   Câte proiecte are RADET (Vineri, 13 noiembrie 2015, 14:46)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui alin

   și ELCeN cu bani europeni?
   De modernizare, de înlocuire a conductelor vechi, de restructurare?
   Se pot lua de la CE 85-95% !
   De ce nu acceseaza fonduri europene?
   Aaaa, de aici nu se poate fura?
   Sunt curios daca Elcen si Radet si-au luat salariile intregi? La cât de prost merg, nu cred ca au luat mai mult de 50%.

   Propun ca toate asociatiile de locatari sa nu le mai plateasca facturile.
 • +24 (24 voturi)    
  Ponta ii zicea "fundatie solida"... (Vineri, 13 noiembrie 2015, 11:38)

  lili [anonim]

  Ponta: Un om de succes e cel care reuşeşte să construiască o fundaţie solidă din pietrele pe care alţii le-au aruncat către el

  Ei, asa-i ca Ponta ne-a lasat "o fundatie solida", asa-i zicea el la toata mizeria ce-a lasat-o!
  • +12 (12 voturi)    
   solida rau (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:52)

   CRMS [utilizator] i-a raspuns lui lili

   Fundatia lu' Ponta e la fel de solida ca teza lui de doctorat.
 • -9 (15 voturi)    
  Este al 5-lea articol pe anul asta (Vineri, 13 noiembrie 2015, 11:44)

  dana2 [utilizator]

  ...cu acest subiect.
  Dupa fiecare au urmat cate o dezmintire, la o zi distanta.

  De 5 ori la rand.

  E rea intentie sau pe cineva chiar nu-l duce capul?
 • -2 (16 voturi)    
  N-o sa opreasca nimeni caldura in Bucuresti (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:07)

  Cataleya [utilizator]

  Contrele astea sunt doar reglari de conturi intre mafiile care stapanesc gazul si curentul. Se incearca inlocuirea unor mafioti, cu alti mafioti.
 • +6 (8 voturi)    
  in fiecare an (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:44)

  Bka [anonim]

  In fiecare an a existat aceasta amenintare care s-a rezolvat de fiecare data cu scumpirea gigacloriei
 • +6 (6 voturi)    
  verificati sursa...cei care nu cred (Vineri, 13 noiembrie 2015, 12:50)

  george [anonim]

  Romgaz a publicat si pe BVB...

  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/SNG121115_ro.pdf
 • +6 (6 voturi)    
  pai sa fie prinsi toti hotii din aceasta afacere! (Vineri, 13 noiembrie 2015, 13:08)

  misa2002_2006 [utilizator]

  pai sa fie prinsi toti hotii din aceasta afacere, sa li se confiste toate averile si sa faca puscarie in sedii de maxima siguranta! sa ajunga fetitele la ceilalti puscariasi! sa le fie viata un cosmar, atat de mare incat sa nu isi mai doreasca sa traiasca! as cere sa fie reintrodusa pedeapsa cu moartea! astia o merita cu varf si indesat! sa nu mai vrea niciunii, sa mai poata face, prin actiunile lor, un rau voit, populatiei!
 • +4 (10 voturi)    
  Ei cum se . . . (Vineri, 13 noiembrie 2015, 13:24)

  Vali Cel Batran [utilizator]

  . . . poate? Asa ceva este inimaginabil! Cum sa ramana bucurestenii fara apa calda si caldura? Nu se poate! Ei sunt bucuresteni si trebuia sa primeasca de toate fara sa plateasca . Ca doar datoria asta catre romgaz nu a aparut asa din senin. Cu toate subventiile de la primarie (care la randul lor primesc subventii de la stat, adica de la ceilalti din tara care nu beneficiaza de nimic) ai nici nu isi platesc cotele parte din consum pentru ca s-au invatat sa le sara guvernul in ajutor.Ca daca nu pun de proteste lucru care nu prea este la indemana provincialilor,nu? Cu riscul de a fi injurat de multi un lucru este clar. Populatia romaniei se imparte in doua: Bucuresteni si restul. Restul platesc tot ce trebuie se plateasca si reabilitarea blocurilor si termica integral si apa(Sapte m.c.=63 roni) si au si salariile mult mai mici decat ale elitei. In orasul meu nici nu mai exista institutia de furnizare a apei calde si caldurii si cei care nu au centrale proprii vai de capul lor cum se descurca. Ati auzit pe cineva vaitandu-se pe la toate posturile de Tv.? Nu! sau de cineva care sa se ingrijoreze de soarta lor? Ei as! Pai aaia sunt din provincie mai, nu e treaba noastra!
 • +1 (3 voturi)    
  actiuni legale.. (Vineri, 13 noiembrie 2015, 14:03)

  reza2014 [anonim]

  1. Ca propietari, avem dreptul sa dam in judecata RADET ptr. ne furnizarea unui serviciu platit!
  2.Avem dreptul sa refuzam sa platim in continuare un serviciu de care nu vom beneficia (a nu se mai plati intretinerea la bloc)!
  • 0 (0 voturi)    
   cea de a 2-a nu e actiune legala! (Vineri, 13 noiembrie 2015, 14:40)

   misa2002_2006 [utilizator] i-a raspuns lui reza2014

   nu ai dreptate! cea de a 2-a optinue nu poate fi considerata actiune legala!
   in intrinere nu intra dpoar costurile radet
   si asociatia te poate da in judecata pt recuperarea datoriei!
   Orice factura emisa de un furnizor, trebuie achitata si apoi contestata! pt ca altfel vor decurge penalitati!
   asa ca..solutia este doar desfiintarea radet si instalarea pe banii europeni de centrale de bloc, scara, sau apt!
   Pt Vali cel Batran pot sa spun doar atat: da..tara este impartita in bucuresti si alte zone..pt ca pe metrul patrat in bucuresti traiesc si platesc taxe si impozite mult mai multi locuitori decat in orice alt oras al tarii! costurile cu gigacaloria se impart.. de aici costul mai mare in alte zone! avantaje si dezavantaje! nu aveti poluare maxima, nu va calcati in picioare in metrou sau ratb, dar platiti mai mult gigacaloria!
   cat despre subventie...este o gogomanie inventata.. am dori sa fim informati despre costurile totale necesare pentru furnizarea unei gigacalorii!
   sunt umflate asa cum sunt umflate toate preturile la cele vitale in tara asta!
   da' ne-a facut ponta tva micsorat la paine!
   putem sa traim linistiti!
   • 0 (0 voturi)    
    Fii omule serios . . . . (Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, 8:28)

    Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui misa2002_2006

    . . . sunteti mai multi platitori de taxe pe m.p dar si cei mai multi evazionisti pe acelasi m.p. Va calcati in picioare in metrou si inghititi poluare pentru ca asa vreti voi, nu va obliga nimeni sa stati acolo mai ales ca trei sferturi dintre voi sunteti venetici in acel oras, fie direct fie prin parintii vostri. Salariul mediu in Bucuresti depaseste 2800 de roni pe cand in restul oraselor abia daca depaseste 1500-1600 si spre stiinta ta si in provincie se mananca, se imbraca, se cresc copii si preturile de regula sunt mai mari pentru ca, nu-I asa, ele se cumpara de la Bucuresti. Aveti cateva sute de mii de pensionari care toata ziua sunt in mijloacele de transport pentru ca voi toti ceilalti va permiteti sa ii transportati gratis. Aveti cele mai bune spitale, scoli si universitati pe cand in provincie mori cu zile in spitale iar majoritatea scolilor au toaletele in curte unde bazaie mustele si merg copii cu batista la gura. Pe scurt sunteti privilegiatii acestei tari si intr-un fel traiti in parte cam si pe spinarea ei. Tot ce mancati fraticule vine din tara si din import voi nu produceti nici macar o frunza de telina, jumatate dintre voi sunteti functionari fie bugetari fie la particulari,(iar jumatate din jumatatea de mai sus cam taie frunza la ciini) munca grea nu prea e de nasul vostru, pentru in locul fabricilor si uzinelor in care se muncea greu au rasarit cartiere rezidentiale sau mall-uri. Industria ,atata cata mai exista in general este inghesuita pe langa granita de vest a tarii si pe la Pitesti si cam de pe acolo vin grosul banilor din taxe, nu de la voi. Asa ca ciocu mic prietene!
 • 0 (0 voturi)    
  TM (Vineri, 13 noiembrie 2015, 15:21)

  e.o. [utilizator]

  La Timisoara s-a intamplat deja a tinut o noapte dacă nu mă înșel, a doua zi s-a făcut o plată urgentă către EON. Nu văd de ce la Bucuresti nu se poate.

  Oprirea de la TM s-a făcut cu toate că: "... în prezent, avem credit furnizor care nu a fost depășit, adică un plafon al datoriei care nu a fost atins. În prezent, datoriile nostre către furnizorul de gaz au ajuns la jumătate față de perioda similară a anului trecut."

  http://www.tion.ro/timisoara-fara-apa-calda-dupa-ce-e-on-a-oprit-furnizarea-gazului-catre-colterm/1577609
 • +1 (1 vot)    
  530 RON / apartament (Vineri, 13 noiembrie 2015, 16:28)

  serge88 [utilizator]

  RADET deserveste, conform zf.ro, 566 000 de apartamente. Uriasa datorie inseamna de fapt 530 RON pentru fiecare apartament.

  Eu, locuind in unul dintre 566 000 de apartamente, si intelegand situatia politica care a condus aici, si anume faptul ca PMB nu plateste o subventie suficient de mare incat sa sustina pretul final pe care il achitam noi, as fi dispus sa platesc 530 de lei pentru rezolvarea situatiei.

  Sunt curios cati altii ar fi dispusi sa faca acelasi lucru.

  http://www.zf.ro/eveniment/cum-a-ajuns-colosul-radet-cu-afaceri-de-peste-un-miliard-de-lei-si-care-incalzeste-566-000-de-apartamente-la-pierderi-de-300-mil-lei-anual-14396529
 • +1 (1 vot)    
  are dreptate (Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, 0:38)

  cristian [anonim]

  pai sa-si dea demisia si Gerea ca mare branza nu a facut si nu cred ca are habar de ceva, e pus acolo pe pile din psd. Gerea trebuia sa fie la curent cu situatia radetului nu sa faca pe inocentul atunci cand afla ca sunt in colaps financiar. Toti sunt o apa si un pamant, mumii pe care le platim degeaba.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by