Operatiunile Enel din Romania urmeaza sa fie conduse de Georgios Stassis, dupa ce actualul manager Toni Volpe se va retrage din aceasta pozitie pentru a ocupa o functie de conducere in afara Grupului Enel, informeaza compania Enel. Potrivit acesteia, schimbarea va intra in vigoare pana la finalul lunii februarie. Stassis face parte din Grupul Enel din anul 2007 si, in calitate de sef al regiunii Europa de Est si Egipt a Enel Green Power (EGP), conduce in prezent operatiunile EGP din Grecia, Bulgaria, Romania, Turcia si Egipt.

Georgios StassisFoto: Hotnews

Potrivit Enel Romania, inainte de a se alatura EGP, Georgios Stassis a detinut pozitia de Director Executiv Proiecte Strategice si Achizitii, precum si pe cea de membru in comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia. Stassis este afiliat la mai multe organizatii non-profit, inclusiv ca membru al consiliului director al mai multor institutii si asociatii de regenerabile din zona Balcani si Orientul Mijlociu.

Georgios Stassis este absolvent al facultatii de Inginerie Civila din cadrul Universitatii Kingston din Marea Britanie, detinand totodata si un master in Managementul Constructiilor in cadrul aceleiasi universitati.

Grupul Enel ii multumeste lui Toni Volpe pentru realizarile sale, cat si pentru profesionalismul si dedicarea demonstrate in cei aproape 12 ani de petrecuti in Grupul Enel, timp in care a detinut numeroase pozitii executive. Toni Volpe a fost numit director general al Enel Romania in aprilie 2014.