​​Arielle Malard de Rothschild a decis să renunțe la funcția de membru în Consiliul de Administrație al Electrica SA începând cu 11 noiembrie 2018, motivul invocat fiind responsabilități suplimentare legate de activitatea sa principală, se arată într-un comunicat al companiei transmis vineri seara. Arielle Malard de Rothschild este fondatorul diviziei de Piețe Emergente al Băncii de Investiții Rothschild & Cie și a ocupat funcția de director al Rothschild & Cie în perioada 1999 - 2006. Arielle Malard de Rothschild este membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA din 2014.

Arielle Malard de Rothschild Foto: fr.linkedin.com

A lucrat pentru Banca Mondială şi Lazard Frères & Cie, ca parte a echipei Sovereign Advisory, în perioada 1989 - 1998, precum şi în domeniul consultanței financiare, lucrând în peste 40 de proiecte M&A în Europa de Est și Africa de Nord.

În prezent este Managing Director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere și membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în Consiliul de Administrație al Groupe Lucien Barrière, precum și membru în Consiliul de Administrație și al Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Imerys (2011-2017).

"În numele Companiei, vreau să mulțumesc doamnei Arielle Malard de Rothschild pentru activitatea desfășurată în beneficiul Electrica, începând din 2014, când a devenit membru al Consiliului de Administrație. A fost o mare onoare și o experiență minunată să fim colegi cu Arielle, o persoană specială și un profesionist cu o experiență impresionantă. În numele tuturor colegilor mei din Consiliul de Administrație, îi urez succes în toate activitățile viitoare", a declarat Elena Doina Dascălu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica SA.