Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a aprobat joi acordarea a noi mandate unor membri ai Directoratului OMV Petrom, cu o durată de patru ani, începând din 17 Aprilie 2019, până la 16 Aprilie 2023. Astfel, Christina Verchere, numită în 2018 în funcția de director General Executiv, pentru o perioadă de un an, în locul Marianei Gheorghe, a primit mandat de încă patru ani.

Christina VerchereFoto: Oilandgascouncil

Tot mandat de patru ani au primit și Peter Zeilinger – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea de Upstream, Radu Căprău - Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Oil și Franck Neel - Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Gas.

Mai mult, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a confirmat decizia din 26 Aprilie 2018 de a o numi pe Alina-Gabriela Popa în funcția de Director Financiar și Membru al Directoratului cu un mandat de patru ani, începând din 17 Aprilie 2019, până la 16 Aprilie 2023.

Anul trecut, Christina Verchere a înlocuit-o pe Mariana Gheorghe care a deținut funcția de CEO al companiei timp de 12 ani, în condițiile în care mandatul acesteia expira pe 17 aprilie 2019. Numirea a fost facută, atunci, doar pentru perioada rămasă din mandatul Marianei Gheorghe. Christina Verchere a ajuns la OMV Petrom după ce a lucrat peste 20 de ani pentru BP.