OMV Petrom va creste, incepand de joi, preturile de referinta la combustibilii comercializati in reteaua proprie cu sapte bani pe litru in cazul benzinei si cu sase bani in cazul motorinei, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat compania.

Astfel, un litru de benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,33 lei, Top Premium fara plumb 99+ ajunge la 4,70 lei, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 se vor comercializa cu 4,47 lei, respectiv 5,10 lei.

Motorina Top Nordic Diesel are un pret de referinta de 4,25 lei, OMV Sprint Diesel - 4,29 lei, Euro Diesel 5 - 4,08 lei si OMV Alpin Diesel - 4,58 lei.

Ultima modificare a preturilor combustibililor in reteaua OMV Petrom a avut loc in data de 18 martie, cand benzina si motorina au fost scumpite cu sase bani pe litru.

Rompetrol a majorat pretul carburantilor cu patru bani/litru

Rompetrol a anuntat ca, incepand de joi, va majora preturile de referinta la benzina si motorina comercializate in reteaua proprie cu patru bani pe litru.

Astfel, pretul benzinei Efix 95 va fi de 4,49 lei pe litru, iar cel al benzinei Alto 101 va fi de 5,10 lei pe litru. Motorina Efix Diesel se va comercializa cu 4,29 lei pe litru, iar motorina Diesel Alto 55 va costa 4,58 lei pe litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.