Compania OMV Petrom va reduce, incepand de sambata, preturile de referinta la combustibilii comercializati in reteaua proprie cu patru bani pe litru in cazul benzinei si cu trei bani in cazul motorinei, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat compania.

Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,32 lei pe litru, pretul benzinei Top Premium fara plumb 99+ coboara la 4,69 lei pe litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor fi comercializate cu 4,46 lei pe litru si respectiv 5,09 lei pe litru.

In cazul motorinei, sortimentul Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel va costa 4,31 lei pe litru, litrul de motorina OMV Sprint Diesel ajunge la 4,35 lei, sortimentul Euro Diesel 5 se va vinde cu 4,14 lei pe litru, in timp ce motorina OMV Alpin Diesel se va comercializa cu 4,65 lei pe litru.

Ultima modificare a preturilor combustibililor in reteaua OMV Petrom a avut loc in data de 14 mai, cand litrul de motorina a fost scumpit cu trei bani.