Videanu: Dupa vanzarea unui pachet minoritar de actiuni, vom participa la majorarea capitalului Petrom
"Exista o disponibilitate a OMV de a-si majora capitalul social in relatia cu guvernul si avem o strategie comuna. Dupa valorificarea pachetului minoritar vom participa la majorarea capitalului OMV", a precizat ministrul. OMV Petrom vizeaza majorarea capitalului cu pana la 600 de milioane de euro.
Guvernul a decis, miercuri, vanzarea unor pachete de actiuni detinute de statul roman la companiile Petrom, Transgaz, Transelectrica si Romgaz. De la Petrom statul vinde 9,84% din actiuni, de la Transgaz si Transelectrica statul vinde cate 15% din actiuni, ramanand actionar majoritar. De asemenea, Romgaz va fi listat pe bursa prin vanzarea a 15% din actiuni.

Vaccinarea nu este suficientă. Economist român care locuiește la Londra, despre “lecția britanică”
Mult așteptatul declin al pandemiei în țările europene s-a declanșat. Locul României
Cum și-a petrecut Vlad Voiculescu ziua demiterii din funcția de ministru al Sănătății
Ziua demiterii lui Vlad Voiculescu. Ce le-a explicat Barna colegilor despre discuția cu premierul
Landerul InSight al NASA luptă pentru supraviețuire și va intra în hibernare de urgență
cei care citesc aceste randuri sa le publice in ziarele nationale si in ziarul financiar si pe site-uri de specialitate, ca macar acum sa se faca ceva concret.
directori ai bancilor romaniei, luati exemplu bancilor din elvetia, suedia, danemarca, finlanda, norvegia, germania. nu mai luati exemplul bancilor din turcia, albania, somalia, zimbabwe, congo, zair si mali caci asa falimentati totul in mai putin de 6 luni.
intregul sistem al romaniei este la pamant din cauza nepriceperii celor s-au pus sus, foarte sus.
invatamantul, sanatatea, cultura, industria, agricultura, turismul sunt 0 0 0 0 0 0
nimic nu merge pentru ca furatul are un final. ati luat exemplu latin? slav? turc? african? sau exemplul propriu din capul fiecarui om avid de putere si bani din aceasta biata tara ajunsa in mainile unor hoti mult mai mari decat hotii din puscarii, decat hotii din tramvaie . sunt hoti la nivel prea sus ca sa fie atinsi de lege. legea cui? facuta de cine? pentru cine? de cine se ocupa politia corupta? sistemul juridic corupt? parlamentarii iubitori doar de sine? senatorii care au in mintea lor doar banii proprii si conturile personale?
directorii de banci ce au pazit in toti acesti ani?
sau au fost toti mana-n mana cu ceilalti hoti si ...o mana spala pe alta.
nimic nu mai merge in tara asta si nimeni nu face nimic. nu a facut nimic din 1990 pana azi. din 2008 pana azi. de acum incolo pana in 2012. dupa 2012 actioneaza dumnezeu. pe asta mizeaza delapidatorii sus-pusi? asteapta sa vina sfarsitul lumii?
s-a gandit careva din marii hoti ai tarii ce vor face dupa 2012 cu toti banii furati? cu toate conturile din bancile externe? cu toate vilele, palatele si limuzinele??? ii vor pune pe marte? pe pluto? sau pe sirius? e o vorba foarte adevarata din batrani care poate fi aplicata perfect la situatia de azi din romania, tara ajunsa in coada tuturor tarilor lumii : prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
atunci sunt o prada inca si mai usoara, intrucat nimeni nu va avea interesul sa le faca eficiente, ci doar sa le suga pana la epuizare.
macar atunci cand sunt privatizate, patronul are interesul de bine-de rau ca ele sa mearga.
Un om cinstit si constient de faptul ca are in mana lui soarta unor muncitori si caruia ii pasa de tara asta da poate sa faca treaba.Din pacate astfel de oameni nu au ajuns in societatiile care mai sant ale statului.Si nici nu au exista dupa 89.Iar cat despre patroni.La fel .Putini au fost cu adevarat patroni.Cumparat ,dat afara oameni la greu,taiat din salariile celor ramasi,investitii de retehnologizare O si crescut pretul produsului.Astia au fost majoritatea investitoriilor si ,,patroniilor,,Nu toti dar majoritatea.
Vino cu ceva date , la concret, ca altfel vorbim ca babele la piata.