PRACTeam

PRACTeamFoto: www.practeam.ro

Pe parcursul lunii noiembrie 2011, studentii economisti din trei universitati: Universitatea din Oradea - Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, au avut posibilitatea si oportunitatea de a se informa despre oferta de practica si internship pusa la dispozitie prin intermediul proiectului PRACTeam.

practeam 2

La acest eveniment au participat peste 1000 de studenti de la programele de studii de licenta si masterat din domeniile: Administrarea afacerilor,, Economie si afaceri internationale, Finante, Contabilitate, Management, Marketing etc., din cele trei universitati partenere in cadrul proiectului PRACTeam.

practeam 3

La intalnirile organizate au participat absolventi ai stagiilor de practica si internship PRACTeam din anul precedent, care au vorbit despre experienta participarii in proiect si despre cele mai evidente beneficii.

De asemenea, au participat peste 120 de reprezentanti ai mediului de afaceri din Oradea, Timisoara si Suceava - tutori de practica si reprezentanti ai organizatiilor gazda, care au vorbit studentilor despre cerintele pietei muncii, modalitatea de colaborare a tutorilor cu studentii in cadrul stagiilor de practica, oferta de posturi puse la dispozitie studentilor prin intermediul proiectului, activitatea de practica, incurajand studentii sa foloseasca aceasta oportunitate.

practeam 4

La aceste evenimente au mai participat cadre didactice universitare responsabile cu activitatea de practica a studentilor economisti implicati in activitatile proiectului PRACTeam - "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!" Contract nr. POSDRU/90/2.1/S/64150, Coordonator inter-regional: Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Parteneri: Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor; Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu,www.practeam.ro