VIDEO Deschiderea Galei inter-regionale PRACTeam

Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 - Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 - Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:

Organizarea Galei PRACTeam

Gala PRACTeam s-a desfasurat la finalizarea stagiilor de practica PRACTeam cu scopul evaluarii, selectarii, nominalizarii, promovarii si premierii studentilor selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam. La activitatile Galei PRACTeam au participat toti studentii care au finalizat activitatile de instruire si stagiile de practica la nivelul celor trei universitati partenere.

Gala PRACTeam inter-regionala s-a desfasurat in 27 iulie 2012, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Aula Magna, coordonator: prof. univ.dr. Anca Dodescu. In cadrul acestui eveniment, s-au acordat premii in cadrul concursului Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica: Premiul I inter-regional (in valoare de 1600 lei); Premiul II inter-regional (in valoare de 1500 lei); Premiul III inter-regional (in valoare de 1400 lei), precum si premii inter-regionale pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam: 3 Premii de excelenta pentru performante deosebite demonstrate pe parcursul stagiului de practica (in valoare de 1850 lei/premiu); 36 Premii I pentru rezultate exceptionale obtinute pe perioada stagiului de practica (in valoare de 1200 lei/premiu).

VIDEO - INTERVIU prof. univ. dr. Elena Hlaciuc, Universitatea "Stefan cel Mare" Suceva

Evaluarea, selectarea, nominalizarea, promovarea si premierea studentilor la nivel teritorial si inter-regional se vor desfasura pe baza Regulamentului de organizare si desfasurare al Galei PRACTeam, postat pe site-ul proiectului www.practeam.ro, sectiunea Gala PRACTeam.

Gala PRACTeam s-a organizat pe niveluri, mai intai la nivel teritorial si apoi la nivel inter-regional, dupa cum urmeaza:

Gala PRACTeam Timisoara - 25 iulie 2012, la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, Amfiteatrul Dumitru Mares, coodonator: prof. univ.dr. Marilena Pirtea;

Gala PRACTeam Suceava - 25 iulie 2012, ora 17.00, la Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Aula Corp - E, coordonator: prof. univ.dr. Elena Hlaciuc;

Gala PRACTeam Oradea - 26 iulie 2012, ora 17.00, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Aula Magna, coodonator: conf. univ.dr. Olimpia Ban;

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro