(P) Eveniment Regional pentru promovarea inovarii si transferului tehnologic, Regiunea Bucuresti-Ilfov

de     Smile Media
Miercuri, 17 octombrie 2012, 15:24 Economie | EuROfonduri

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica are onoarea sa va invite joi, 25 octombrie 2012, la o discutie despre inovare ca motor al progresului economic si social in cadrul evenimentului de promovare a activitatii de inovare si transfer tehnologic din Regiunea Bucuresti - Ilfov. Evenimentul va avea loc la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, intre orele 10.00 si 15.00.

Alaturi de moderatorul Cristian Parvan - Secretar general, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, invitati speciali din administratia publica locala si centrala vor aduce in discutie beneficiile pe care inovarea din mediul de business, din mediul academic si din domeniul cercetarii le poate aduce administratiei publice din regiunea Bucuresti - Ilfov.

Printre vorbitori se vor numara dl. George Bala - Director, Directia Transfer Tehnologic si Infrastucturi, Manager proiect ANCS, dl. Sorin Axinte - Vicepresedinte AroTT, Dna. Tatiana Radu - Sef Serviciu Marketing Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Dl. Gheorghe Oaie - Director General Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina, Dna. Claudia Ionescu - Sef al Departamentului Promovare Regionala si Investitii ADR Bucuresti-Ilfov, Dna. Mariana Voicu - Consilier in cadrul Directiei Politici Industriale, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, precum si Dna. Monica Florea - Head of Unit European Projects Siveco Romania.

In cadrul acestui eveniment vor fi abordate teme precum Potentialul infrastructurii de CDI si adaptarea la cerintele pietei din Regiunea Bucuresti - Ilfov, Politica industriala bazata pe clustere inovative in Romania sau Parteneriate intre mediul CDI si mediul de afaceri din regiunea Bucuresti - Ilfov. In plus, reprezentanti ai administratiei publice vor prezenta exemple de inovare din regiunea Bucuresti - Ilfov si se vor angaja in discutii interactive cu participantii prezenti in sala.

Evenimentul este al optulea dintr-un ciclu de evenimente regionale organizate in ultimul an de catre ANCS in cadrul proiectului "Dezvoltarea capacitatii ANCS de elaborare a politicilor publice in domeniul inovarii si al transferului tehnologic pentru asigurarea unei dezvoltari socio-economice durabile", cod SMIS 24120. Proiectul este implementat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si este prima initiativa din Romania destinata crearii de politici publice de inovare durabila pentru economie, societate si mediu. In cadrul proiectului, ANCS isi propune sa introduca inovarea durabila si transferul tehnologic pe agenda factorilor decizionali din administratia publica centrala si locala, prin intermediul acestuia.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational ¬Dezvoltarea Capacitatii Administrative¬ (PO DCA) 2007-2013.

Mai multe despre eveniment, precum si transmisia live a acestuia pot fi gasite pe
http:// romaniainoveaza.ro/Eveniment_Bucuresti_Ilfov.html.Material sustinut de Julius Meinl

Tudor Chirila spunea: "foarte faine glumele tale, dar nu-i momentul." Despre provocarile, inspiratia si cultura Vocii Romaniei, Cristina Balan, VIDEOinterviu, partea a II-a

Cristina Balan isi face singura muzicile si versurile potrivite. Si daca adaugam vocea si prezenta scenica intelegem de ce a castigat "Vocea Romaniei". Daca in prima parte a interviului am descoperit inceputul si Impactul carierei sale, astazi intram in sufletul si mintea Cristinei. Scrie in transa. "Se aduna" si scrie inspirata de ce i se intampla, precum in hit-ul "Sfarsit de razboi". Povestea unui mincinos in amor. In viata e optimista, in arta cauta suferinta. Pe Ana Karenina o acuza pentru sinucidere. Romeo si Julieta au fost tineri si fraieri. Iar Moartea Caprioarei i-a starnit plansul. 

334 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi