Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

(P) VIDEO Oportunitate: curs de nivel MBA, la costuri zero. Ultimele locuri! Cristina Gheorghe, partener in programul iPlan si Mona Opran, Managing Director Saatchi&Saatchi X, au discutat online cu cititorii

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Marţi, 22 ianuarie 2013, 16:39 Economie | EuROfonduri


Mona Opran si Cristina Gheorghe
Foto: Hotnews
​Daca esti intreprinzator, middle sau top manager intr-o companie privata sau in administratia publica poti beneficia in mod gratuit de un program la nivel de MBA utilizat în mai mult de 500 de instituţii academice din lume, inclusiv Stanford si London Business School. Locurile sunt limitate! Ultimele 2 seminarii din cele 40 programate! Inscrieri: www.i-plan.ro. Modalitatea de inscriere, pasii de urmat in cadrul programului si beneficiile pentru participanti au fost explicate pentru cititori de catre Cristina Gheorghe, partener in programului iPlan, cofinantat cu fonduri europene.

Mona Opran, Managing Director Saatchi&Saatchi X, care a participat la program, a vorbit despre experienta sa.

 • Vezi INTERVIUL VIDEO si mai multe detalii despre program pe www.euractiv.ro
 • Transmite comentarii si intrebari reprezentantilor programului aici.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


8573 vizualizari

 • cine beneficiaza de acest curs (Marţi, 22 ianuarie 2013, 16:50)

  corina [anonim]

  as dori sa stiu daca doar categoriile de mai sus pot participa la acest curs. in acest moment sunt doar angajat in cadrul unei companii...
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:34)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui corina

   Cristina Gheorghe: Clarificare - poate participa la acest program de dezvoltare oricine care este manager si are cel putin 3 oameni in subordine sau coordoneaza trei persoane pe anumite proiecte si poate demonstra acest lucru printr-un formular pe care il gaseste pe site-ul programului www.i-plan.ro. A doua clarificare: iPlan este mai mult decat un curs, este un program care are trei etape.
   • completare (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:30)

    Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Invitati Program iPlan

    Programul iPlan are 3 etape: pre-screening, strategic driver si seminar. La etapa 1 se poate participa fara restrictii; in urma ei veti primi un mini raport cu scoruri care reflecta importanta pe care o acordati planificarii strategice. Pentru urmatoarele etape este necesar sa aduceti documente justificative care probeaza ca sunteti manager (sau aveti responsabilitati de management) si aveti minim 3 persoane in subordine. Selectia pentru fiecare etapa depinde de scorurile obtinute la cele pre-screening si respectiv Strategic Driver.
 • intrebare (Marţi, 22 ianuarie 2013, 16:53)

  Mirona [anonim]

  Unde te poti inscrie pentru aceste cursuri? exista posibilitatea sa poti participa daca este proaspat absolvent cu experienta minima in administratia publica si management?
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:39)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Mirona

   Cristina Gheorghe: www.i-plan.ro. Daca indepliniti conditiile mentionate la raspunsul anterior, va puteti inscrie. Completare: Este nevoie ca mai intai sa va inscrieti pe site-ul proiectului la http://www.the-network.ro/user-case-1. Cursul reprezinta a 3-aetapa a programului, dupa pre-selectie (1) si diagnoza Strategic Driver (2).Trecerea de la o etapa la alta se face printr-o selectie succesiva. Pentru aparticipa la etapa strategic Driver conditia este sa fiti manager cu minim 3persoane in subordine si sa acordati importanta planificarii strategice(demonstrata prin scorul obtinut la pre-screening).
 • Informatii privind modul de accesare la curs (Marţi, 22 ianuarie 2013, 18:16)

  Veronica Popescu [anonim]

  Buna seara,
  Va rog sa ne spuneti care sunt conditiile de inscriere la acest curs si daca pot participa si angajati din cadrul unei institutii financiar-bancare.
  De asemenea, am dori sa stim care este termenul limita pentru inscriere.
  Va multumesc,
  Veronica Popescu
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:42)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Veronica Popescu

   Cristina Gheorghe: Conditiile au fost mentionate mai sus. Mona Opran: Chiar am avut colegi participanti din multe sucursale bancare. Proiectul de incheie in luna martie. Daca va iscrieti pana la data de 10 febrruarie exista sanse sa ajungeti la ultimele 2 seminarii.
 • intrebare (Marţi, 22 ianuarie 2013, 19:09)

  Gratiela [anonim]

  Care ar fi utilitatea/aplicabilitatea programului Strategic Driver in gestionarea unui cabinet individual de psihologie?
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:47)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Gratiela

   Mona Opran: In momentul in care gestionezi un cabinet, de orice fel, inseamna ca ai un spirit antreprenorial si vezi cabinetul ca un business, acesta trebuie sa aiba o identitate, un nume, si trebuie sa comunici aceste concepte pe piata. Aceste lucruri se discuta din plin la curs si cred ca poti beneficia din plin de program. In acelasi timp, este bine sa iti cunosti competentele de a planifica strategic activitatea acestui cabinet. Eu chiar as incuraja antreprenorii sa se gandeasca la acest program. iti da o energie pozitiva, iti poti compara abilitatile cu altii din piata, in plus, este nevoie sa crestem abilitatile de planificare in orice business din orice pozitie manageriala.
 • am participat (Marţi, 22 ianuarie 2013, 19:56)

  Tonia [anonim]

  Am participat la programul I-Plan. E ff bun. Felicitari organizatorilor. Am fost si la partea finala, la seminarul final. Am luat contact din partea I-Plan cu persoane deosebit de competente si pricepute, atat ca organizare cat si ca training in sine. Sunt f multumita si recomand cu caldura. Si totul a fost gratis. Mai rar asta, nu?
  O seara buna
  Tonia
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:48)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Tonia

   Cristina Gheorghe: Ne bucuram, va multumim. Ati facut o alegere buna.
 • Oglinzi olandeze... (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 0:08)

  Damina [anonim]

  In afara de vanzarea brandului personal al celor care sustin programul / speakerii, ce mai vinde, in fapt, acest program? Care sunt beneficiile pe care le ofera participantilor?

  Ce anume valideaza continutul acestui curs, daca nu tocmai brandurile indivizilor asociati acestei "miscari"?

  Si trecand de acest strat perceptiv, ce mai ramane in esenta trainingului?

  Apropos de perceptiile pe care le cumparam, nu-i asa? :)

  Si mai remarc in acest articol de promovare utilizarea obsesiva, reflexa, a termenilor din familia lexicala a lui "strategie". O utilizare corecta, in strategia de comunicare aplicata (doar va adresati unor formatiuni perceptive care reactioneaza la termenul acesta, nu-i asa?)
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:53)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Damina

   Cristina Gheorghe: Beneficiile pe care le ofera sunt evidente si tin de: 1. Autocunoasterea nivelului proproiu de competenta in planificare. 2. Posibilitatea de a dezvolta aceste competente si arata ce anume ai nevoie sa dezvolti. 3. Inveti, in cadrul unei simulari de business cu impact maxim asupra procesului de invatare, pas cu pas, cum planifici strategic un business, pe diferite tipuri de piete, tinand cont de competitie, tinand cont de resurse financiare, umane, logistice. Si toate acestea se fac in echipa!
   Mona Opran: Sa creezi un brand personal nu este ceva gresit, este ceva sanatos atata timp cat se bazeaza pe valori reale si competenta. Este chiar benefic pentru anumite posturi. Avem nevoie de modele bune in Romania.
 • Participare program I-Plane (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 7:42)

  Daniela [anonim]

  Sunt functionar intr'o institutie. Pot accesa acest program?
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:53)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Daniela

   Cristina Gheorghe: Daca coordonati cel putin trei oameni, atunci da.
 • intrebare (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 9:32)

  Silviu [anonim]

  Care este procedura de inscriere la cursuri si documentele necesare?
  Care este data limita de inscriere?
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:38)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Silviu

   Prima etapa este inscrierea si completarea unui chestionar de preselectie (care dureaza circa 20-30 min) prin care noi urmarim sa vedem cat de important considera candidatul, pentru jobul pe care il are, ca sunt competentele de planificare strategica. Acest chestionar este realizat de catre partenerul care furnizeaza si chestionarul Strategic Driver, adica Behavioural Science Systema (BSS) si este validat la London School of Economics si folosit de multe companii mari atat in Europa cat si in Statele Unite. Al doilea pas, dupa ce ati completat formularele care se gasesc pe site si ati fost selectat pentru pasul 2, completati chestionarul Strategic Driver care va da un profil al competentelor voastre de planificare strategica si pe baza acestui chestionar, daca va calificati mai departe, ajungeti la pasul 3 si sunteti selectionat pentru seminarul de 3 zile care foloseste o simulare de business : MarkStrat si in urma caruia veti face un plan de dezvoltare personala. Pasul 4 - dupa 3 luni de la participarea la seminar si aplicarea celor invatate se aplica din nou chestionarul pentru a vedea imbunatatirea competentelor.
 • http://www.goodajerseys.com (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 9:45)

  cheap jerseys [anonim]

  Care este procedura de inscriere la cursuri si documentele necesare?
  Care este data limita de inscriere?
 • ...sa asteptam...sa asteptam... (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 10:04)

  karula [utilizator]

  Eu sunt inscrisa, cu documentele trimise de 1 an! Nu au dat nici un semn! Imi tot trimit mailuri pt diverse sesiuni platite!
  In schim, cunosc firma din care s-a mers in cadru organizat ( de dep RU) in Poiana la iPlan. Si nu toate persoanele indeplineau criteriile...
  Astept si eu un raspuns....
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:54)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui karula

   Ca sa va putem rezvolva situatia am dori sa stim numele dv. Asteptam sa ne spuneti cine sunteti, ca sa verificam situatia, la iplan@the-network.ro.
 • I-Plan (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 10:58)

  Lucia Cozma [anonim]

  As dori sa cunosc conditiile de inscriere, durata si programul de desfasurare.
  Pot accesa si Simulare Markstrat in paralel ??
  Va multumesc
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:56)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui Lucia Cozma

   Cristina Gheorghe: Simularea Markstrat nu se aceeseaza de catre persoane fizice. Acest program este oferit de catre StratX numai in MBA-urile de top. Din cate stiu, in Romania doar ASEBUSS foloseste Markstrat in programul de EMBA.
 • program I-Plan (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 11:01)

  Mihaela Cuziac [anonim]

  Buna ziua,
  Puteti, va rog, sa dati mai multe detalii :
  procedura de inscriere
  conditii cerute
  domeniile economice tratate
  limita de varsta
  mod de participare

  Va multumesc
  • Raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:39)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Mihaela Cuziac

   Dupa inscrierea on-line pe site-ul proiectului la http://www.the-network.ro/user-case-1 urmati etapele precizate anterior. Trecerea de la o etapa la alta se face in baza unor selectii succesive. Nu exista o limita de varsta si se poate participa din orice domeniu de activitate. Chiar incurajam o paleta cat mai mare de domenii si experiente pentru ca astfel seminarul (a treia etapa a programului) este mai folositor.
 • experienta participarii (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 11:08)

  alina p [anonim]

  Pentru Dna Opran care a participat la curs. Va rog sa imi spuneti care este cel mai important lucru pe care l-ati invatat in urma acestui curs. multumesc!
  • raspuns (Joi, 24 ianuarie 2013, 12:02)

   Invitati Program iPlan [hotnews.ro] i-a raspuns lui alina p

   Mona Opran: In primul rand, mi s-a parut extrem de valoros testul Strategic Driver. A fost extrem de bine detaliat in punctele in care trebuie sa investesc in dezvoltarea personala, mi s-a parut si foarte bine ca este urmat de o evaluare la 3 luni de dupa ziua de dezvoltare personala de la curs. In al doilea rand, exytrem de valoroasa este simularea de business in cadrul cursului care este facuta in echipa. Faptul ca participantii sunt selectati creeaza un cadru de nivel ridicat de competenta si competitivitate in multe domenii. Am lucrat in echipa cu oameni dinm diverse domenii, ceea ce a transformat simularea intr-un experiment foarte aproape de realitate. In al treilea rand, foarte interesant, la inceput percepi doua programe intr-unul, dar in momentul in care esti la curs si trebuie sa iti joci rolul de business manager, se coreleaza rezultatele profilului Strategic Driver cu rezultatele obtinute in echipa in cadrul simularii.
 • manager public (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 11:16)

  Andreea [anonim]

  Un manager public poate participa la program? In ce conditii?
  • raspuns (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:40)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Andreea

   Vezi raspunsul anterior
 • selectie? (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 11:19)

  Andrei Tomescu [anonim]

  Inteleg ca sunt mai multe etape de selectie? De ce nu pot participa la seminarii toti cei care doresc sa se inscrie la program? Multumesc anticipat.
  • raspuns- Invitati Program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:41)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Andrei Tomescu

   Un proces de instruire are impact daca se potriveste cu profilul persoanei care urmeaza procesul de instruire. Sunt mai multe etape de selectie (succesiv de la o etapa la alta) tocmai pentru a asigura aceasta relevanta. In plus, proiectul este finantat prin fonduri europene si avem o responsabilitate in ceea ce priveste asigurarea unui raport optim dintre costuri (cu procesul de instruire) si beneficii (pentru participanti).
 • Limba de predare (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 12:00)

  LoveRomania [utilizator]

  Buna ziua

  In ce limba se va sustine cursul, materialele de studiu in ce limba sunt?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:42)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui LoveRomania

   Totul este in limba romana
 • curs MBA (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 13:46)

  RATULESCU VALERIA [anonim]

  Buna ziua,
  Care este procedura de inscriere la cursuri si documentele necesare?
  Care este data limita de inscriere?
  Si ce diploma se elibereaza la sf cursului?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:42)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui RATULESCU VALERIA

   Procedura si data limita de inscriere au fost precizate anterior. La final, se elibereaza o diploma de absolvire care certifica competentele dobandite in urma programului.
 • Reprogramare curs (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 15:36)

  MPatrick [utilizator]

  Buna ziua,

  Felicitari pentru premiul primit de catre programul Dvs!
  Am reprogramat cursul MarkStrat de doua ori, de fapt ultima data am solicitat pe mail amanarea, dar nu am facut alta programare. Pot sa mai particip la curs?
  Care este data limita (ultima serie disponibila?)

  Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:43)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui MPatrick

   Va rugam sa ne contactati direct la iplan@the-network.ro pentru a discuta posibilitatea unei reprogramari. Ultima serie este programata la finalul lunii martie.
 • Inscriere (Miercuri, 23 ianuarie 2013, 18:49)

  BI [anonim]

  Buna ziua,

  Ma intreseaza modalitatile de inscriere si care sunt criteriile de departajare.
  Daca sunt doar un angajat care aspira la mai mult , ma pot inscrie?
  Multumesc!
  • raspuns (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:43)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui BI

   Vezi raspunsurile anterioare
 • in ce consta seminarul (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:13)

  Marian P [anonim]

  Va rugam detaliati putin in ce anume consta seminarul si de asemenea planul de dezvoltare personalizat. multumesc
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:44)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Marian P

   Seminarul se intinde pe durata a 3 zile. Doua zile sunt dedicate simularii Markstrat iar una planului de dezvoltare. In cadrul simularii Markstrat, participantii se impart in grupe de 5-6 persoane, fiecare grupa fiind proiectia unui top management al unei companii (pe cat este posibil incercam ca expertiza membrilor grupului sa fie cat mai diversa: vanzari, marketing, financiar, HR) etc. Fiecare grupa ‘are grija’ de propria firma cu scopul final de a-i creste valoarea la bursa (valoare care este data de un cumul de indicatori). Simularea acopera o perioada de 6 ani din viata unei firme, timp in care grupele iau decizii strategice cu privire la compania proprie (de ex. lansarea unor noi produse, pozitionare, scaderea preturilor, modificarea bugetului de publicitate, suplimentarea cercetarii-dezvoltarii, contractarea de credite bancare, cresterea echipelor etc). La finalul fiecarei runde de decizii se vad rezultatele acestora asupra companiei proprii in comparatie cu rezultatele celorlalte companii, care se afla in competitie. Practic, invatarea sa produce vazand ce ai gresit si ai facut bine si imbunantatind acest lucru de la o runda de decizii la alta. Simularea este facuta in asa fel incat efectele unor decizii similare ar fi cam la fel si pe piata reala.
   Planul de dezvoltare personala se bazeaza pe profilul detaliat pe care il primeste fiecare manager in urma diagnozei Strategic Driver. Profilul detaliaza 75 de comportamente specifice planificarii strategice impreuna cu gapurile dintre ceea ce face managerul acum vs. ce crede ca ar trebui sa faca pentru a fi mai eficient in job. Pe baza acestui profil, un facilitator ajuta fiecare manager sa-si construiasca propriul plan de dezvoltare, ‘tema pentru acasa’, pentru ca acesta sa fie mai eficient din perspectiva planificarii strategice.
 • pe ce perioada ? (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:15)

  ALEXANDRA M [anonim]

  care este perioada pe care se desfasoara planul de dezvoltare personalizat si de asemenea evaluarea ulterioara? In ce consta mai exact aceasta evaluare ulterioara?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:46)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui ALEXANDRA M

   Planul de dezvoltare se construieste de catre fiecare manager cu ajutorul unui facilitator si vizeaza o perioada de 1 an de zile. Evaluarea ulterioara, la cateva luni de la participarea la seminar, compara profilul rezultat in urma diagnozei cu Strategic driver inainte de seminar cu profilul in urma aceleiasi diagnoze dar facute dupa seminar. In acest fel, se poate vedea progresul inregistrat si eventualele aspecte care mai trebuie imbunatatite.
 • proiect (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:16)

  Ioan Matei [anonim]

  Ma intereseaza contextul acestui program. Cum a fost finantat acest program? In ce a constat mai exact proiectul acesta cu fonduri europene?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:47)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Ioan Matei

   Ideea proiectului a pornit de la experienta noastra de consultanti de business ai unor companii romanesti de diverse dimensiuni. Am constantat ca una dintre principalele probleme de fond cu care acestea se confrunta este lipsa competentelor de planificare strategica, lipsa viziunii pe termen lung si a unui plan coerent care sa te duca acolo. Proiectul a fost finantat prin POSDRU – masura 3.2. Mai multe detalii despre proiect puteti gasi la www.i-plan.ro.
 • continuare? (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:17)

  elena C [anonim]

  Buna ziua,

  Va rog sa imi spuneti, daca nu reusim sa ne inscriem acum, va exista o continuare a acestui program, anul acesta sau anul viitor? Multumesc.
  • raspuns - Invitati program Iplan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:47)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui elena C

   Ultimele seminarii vor fi facute la finalul lui martie 2013. Deci va recomandam sa va inscrieti cat mai repede, daca aveti aceasta posibilitate. Noi avem in plan extinderea proiectului cu o alta simulare de business BOSS dar inca nu stim cand se va materializa. Depinde foarte mult de lansarile unor apeluri viitoare pe programul POSDRU.
 • Traineri (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:41)

  Popescu [anonim]

  Buna ziua,

  1. Va rog sa imi spuneti cine sunt trainerii si care este domeniul lor de expertiza.
  2. Cine evalueaza dosarele depuse?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:48)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Popescu

   1. Un profil al trainerilor il puteti gasi la http://www.the-network.ro/despre-noi/cine-suntem
   2. Evaluarea aplicatiilor pe fiecare etapa este facuta de echipa proiectului iPlan. Primul criteriu este cel de eligibilitate pentru program (manager cu 3 persoane in subordine) apoi al doilea criteriu este relevanta programului pentru respectivul manager.
 • Intrebare (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:43)

  Alina [anonim]

  Exista si suport online pentru cursuri?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:48)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Alina

   Propriu-zis nu este un suport online. Programul presupune 2 etape online (chestionarul de pre-screening si diagnoza Strategic Driver). In urma fiecarei etape se primeste un raport legat de profilul persoanei respective in ceea ce priveste planificarea strategica. Seminarul se desfasoara intr-o locatie pe Valea Prahovei; se lucreaza pe o platforma on-line, dar cu participantii in aceeasi sala. De-a lungul programului se pun la dispozitie o serie de materiale de sinteza.
 • Cursuri (Joi, 24 ianuarie 2013, 10:46)

  Adi [anonim]

  Pe ce criterii se va face departajarea daca sunt mai multi inscrisi decat locuri?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:49)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Adi

   Sunt 2 selectii: una de la pre-screening la strategic driver si alta de la strategic driver la seminar.
   In cazul primeia departajarea se face in functie de importanta pe care managerul o acorda planificarii strategice in comparatie cu alti manageri inscrisi. Importanta este data de un scor agregat rezultat in urma completarii chestionarului de pre-screening.
   In cazul celei de-a doua, departajarea se face in functie de nivelul la care managerul foloseste in prezent comportamentele specifice planificarii strategice in comparatie cu ceilalti manageri inscrisi. Acest lucru este demonstrat printr-un scor agregat rezultat in urma diagnozei Strategic Driver.
 • curs (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:04)

  Elena [anonim]

  Si eu imi doresc sa fac un curs MBA, dar costurile sunt intradevar ridicate. De ce un astfel de curs poate fi considerat un echivalent al un MBA si care sunt sansele pentru obtinerea un pozitii manageriale?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:49)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Elena

   Programul nostru nu este un echivalent al unui MBA, dar dezvolta competente care de regula sunt adresate intr-un MBA, folosind instrumente specifice unui MBA (de exemplu simularea Markstrat). Dar intr-un MBA sunt si alte competente pe care noi nu le acoperim prin program. Practic, iPlan se concentreaza pe dezvoltarea competentelor de planificare strategica.
 • online (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:08)

  Gavan Marius Gabriel [anonim]

  Unde anume online? Un link, ceva?
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:50)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Gavan Marius Gabriel

   www.the-network.ro/user-case-1
 • Curs (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:19)

  Elena [anonim]

  Unde se poate face inscrierea?
 • interesant (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:20)

  manager [anonim]

  De la o companie se pot inscrie mai multe persoane?

  Dorim detalii inscriere.
  multumim
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:51)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui manager

   Sigur, se poate face si inscriere colectiva a angajatilor dintr-o firma. Procesul este simplu: se completeaza centralizat datele intr-un fisier Excel si noi facem inregistratea bulk. Mai multe detalii la http://www.the-network.ro/user
 • Curs (Joi, 24 ianuarie 2013, 11:30)

  Catalina [anonim]

  Cum putem primi mai multe informatii despre acest curs, modalitatea de inscriere etc.
  Multumesc
 • IPlan (Joi, 24 ianuarie 2013, 13:50)

  Lucia Cozma [anonim]

  As dori sa ma inscriu la IPlan. La ce data va incepe cursul , cu ce frecventa, cite ore??
  Multumesc,
  • raspuns - Invitati program iPlan (Vineri, 25 ianuarie 2013, 10:52)

   Ioana Morovan - moderator [hotnews.ro] i-a raspuns lui Lucia Cozma

   In raspunsurile anterioare am explicat procesul. Completarea primei etape online (pre-screening) necesita de regula 20-30 minute, a doua etapa online (Strategic Driver) apx. 60 minute, iar a treia etapa - seminarul (3 zile V-S-D, pe Valea Prahovei). Un manager participa la un singur seminar pe care si-l alege dintr-o lista de optiuni pe care noi o punem la dispozitie in momentul in care acesta ajunge la etapa 3. Seminariile se organizeaza permanent, cu o frecventa de 2-3 / luna, dar in acest moment mai sunt libere doar ultimele 2 sesiuni de la finalul lunii martie.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by