Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la Scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:

PRACTeamFoto: www.practeam.ro

Tutorii din intreprinderi sunt instruiti in cadrul unui Modul de formare PRACTeam

Modulul de formare a tutorilor din intreprinderi - organizatii gazda de practica se adreseaza specialistilor angajati in cadrul organizatiilor gazda de practica, care vor coordona la nivelul firmelor stagiile de practica si internship ale studentilor economisti, specialisti selectati in cadrul proiectului PRACTeam in perioada decembrie - ianuarie 2013.

Acest modul este sustinut de prof. univ. dr. Letitia Filimon - expert inter-regional pregatire grup tinta I - tutori din intreprinderi si se desfasoara, la sediul universitatilor partenere dupa cum urmeaza:

  • 18 - 19; 25 - 26 martie  2013 la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice;
  • 22 - 24 martie 2013 la Universitatea de Vest din TimiSoara, Facultatea de Economie Si de Administrare a Afacerilor;
  • 29 - 31 martie 2013 la Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, Facultatea de Stiinte Economice Si Administratie Publica;

Modulul de formare a tutorilor, are la baza suportul de instruire elaborat si publicat in cadrul proiectului - Manualul tutorelui PRACTeam, editia 2013, revizuit si imbunatatit, autor prof. univ. dr. Letitia Filimon - expert inter-regional pregatire grup tinta I (tutori din intreprinderi), Universitatea din Oradea si cuprinde teme referitoare la: Invatarea la adulti; Strategii de motivare a adultilor pentru invatarea continua/pe tot parcursul vietii; Strategii, metode si tehnici de formare a adultilor; Autocunoastere si dezvoltarea personala; Perceptia celorlalti. Stereotipuri si prejudecati; Comunicarea in mediile organizationale; Grupul si munca in echipa; Gestionarea conflictelor; Stresul in organizatii. Coping individual si interventie la nivelul organizatiei.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro