Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Interviu VIDEO Sase Programe Operationale si doua Autoritati de Management pe viitoarele fonduri structurale/ Regionalizarea, in contextul finantarilor post-2014

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Joi, 18 aprilie 2013, 17:48 Economie | EuROfonduri


Eugen Teodorovici
Foto: Hotnews
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a explicat, intr-un interviu acordat EurActiv cum se impart viitoarele Programe Operationale, pe domenii precum si detalii legate de pregatirea documentelor - pe actuala structura a regiunilor. Acesta a mai spus ca este adeptul largirii listei de beneficiari eligibili pentru a accesa fondurile si a categoriilor de cheltuieli eligibile. In acest sens, Ministrul a anuntat ca Persoanele Fizice Autorizate vor deveni eligibile pentru a depune proiecte pe POS DRU - liniile de finantare care se lanseaza in acest an.

Vezi declaratiile VIDEO legate de impartirea si structura Programelor Operationale

Vezi declaratiile VIDEO legate de alocarea fondurilor pe regiuni si competentele Agentiilor de Dezvoltare Regionala

Vezi declaratiile VIDEO legate de categoriile de beneficiari si categoriile de cheltuieli eligibile.Material sustinut de KRUK Romania

Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din săptămâna lucrătoare

Definiția cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simplă: sumă de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o definiție seacă, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativă. “Am o datorie” - știi că trebuie să dai ceva înapoi, o obligație care trebuie să fie îndeplinită. Fie că ai o datorie la un prieten, la o bancă sau la furnizorul de utilități, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu îți permit să acoperi acea nevoie. Soluția cea mai la îndemână pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bună soluție?

883 vizualizari


ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi