​​Incluziunea sociala, formarea profesionala si alte sub-domenii ale viitorului "POS DRU", modul de selectie a proiectelor dar si structura sistemului de gestionare a finantarilor fac in prezent obiectul analizelor si discutiilor care vizeaza viitoarele fonduri UE, incepand cu anul 2014. Daniela Manuc, Director General Adjunct al Autoritatii de Management va acorda un interviu uelive.ro in cadrul caruia va raspunde si intrebarilor transmise de cititori.

Daniela Manuc Foto: UELIVE.RO

Daniela Manuc va acorda in decursul saptamanii viitoare (22-26 iulie) un interviu pentru uelive.ro pe tema pregatirii pentru fondurile europene 2014-2020.

Daniela Manuc a prezentat recent situatia actuala in ceea ce priveste pregatirea documentelor si propunerile primite de la partenerii care participa la consultari. Prezentarea poate fi urmarita aici

Tot pe uelive.ro -aiciputeti gasi propuneri detaliate pe domeniile si sub-domeniile viitorului POS DRU, centralizate in urma intalnirilor care au avut loc cu organizatii din tara, desfasurate de Coalitia ONG-uri pentru Fonduri Structurale.