Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, prezinta o retrospectiva video a Galei PRACTeam desfasurate la nivel teritorial in acest an.

Gala PRACTeamFoto: Hotnews

Gala PRACTeam la nivel teritorial s-a organizat in perioada 22 – 26 iulie 2013, la nivelul celor trei parteneri ai proiectului: Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava.

Gala PRACTeam are ca scop evaluarea, selectarea, nominalizarea, promovarea si premierea studentilor selectati în grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica.

VIDEO - interviuri cu participantii la Gala PRACTeam la nivel teritorial

Gala PRACTeam la nivel inter-regional, se va desfasura in data de 18 septembrie 2013, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice. In cadrul acestui eveniment, se va desfasura si Conferinta finala de diseminare a rezultatelor proiectului PRACTeam, se vor acorda premii în cadrul concursului „Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica”.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro