​Identificarea si finantarea masurilor de eficienta energetica pentru cresterea profitabilitatii IMM-urilor este tema evenimentului regional, organizat miercuri, 25 septembrie 2013, la Hotelul Continental din Arad. Evenimentul face parte din programul BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare)- Facilitate de Finantare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania- (RoSEFF), de promovare a eficientei energetice la nivel national.

Economiseste energie, economiseste baniFoto: Roseff

Sunt invitate sa participe companiile mici si mijlocii din judetele Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara, interesate de oportunitati de dezvoltare a afacerilor si de crestere a profitabilitatii prin finantarea si implementarea masurilor de eficienta energetica.

Experti in domeniul dezvoltarii durabile vor ajuta companiile participante sa identifice masurile ce pot fi luate pentru reducerea costurilor cu utilitatile, imbunatatirea productivitatii si cresterea profitabilitatii, precum si posibilitatile de finantare prin programul RoSEFF.

Mai multe detalii referitoare la agenda evenimentului de la Arad si la temele de discutie pot fi gasite pe www.seff.ro/news-events.html.

RoSEFF - „Facilitate de Finantare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania” este un program de finantare in valoare de 60 de milioane de euro, dezvoltat de BERD si de Uniunea Europeana. Acesta se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor) pentru investitii in eficienta energetica si solutii de producere a energiei, utilizand surse regenerabile. RoSEFF ofera un pachet atractiv de finantare din surse BERD, consultanta gratuita si granturi (fonduri nerambursabile de la UE) de pana la 15% din suma imprumutata. Finantarea necesara este oferita la demararea investitiei, procesul de implementare a proiectelor nefiind supus procedurilor de achizitie publica.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul facilitatii www.seff.ro.

Cititi si:

Persoana de contact: Amelia GIANTARU,

Tel. 031 2248 104 / Mob. 0757 054 649,

E-mail:seff@seff.ro