VIDEO Noi finantari POSDRU scoase in dezbatere publica

de C.Z.     HotNews.ro
Marţi, 22 iulie 2014, 13:21 Economie | EuROfonduri

Noi finantari din fonduri europene urmeaza sa fie disponibile prin POSDRU pentru proiecte de prevenire si combatere a violentei in familie si a traficului de persoane, a informat marti Ministerul Fondurilor Europene.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) supune consultarii publice documentele necesare lansarii apelului pentru noile proiecte in cadrul perioadei de programare 2007-2013.In cadrul cererii de propuneri de proiecte, grupul tinta eligibil cuprinde:
 • Victime ale traficului de persoane;
 • Alte grupuri vulnerabile, inclusiv victime ale violentei domestice;
 • Personalul autoritatilor publice locale si centrale, inclusiv conducerea acestora;
 • Experti din cadrul structurilor publice care au responsabilitati in prevenirea si combaterea violentei domestice si a traficului de persoane si/sau interactioneaza cu victime ale violentei domestice, respectiv ale traficului de persoane;
 • Voluntari implicati in activitati de sprijin destinate grupurilor vulnerabile.
"Dovada apartenentei la grupul tinta se va putea face inclusiv prin declaratia pe proprie raspundere a persoanei vizate", a precizat MFE.

Ministerul Fondurilor Europene asteapta propuneri si sugestii pe marginea documentului Ghidului Solicitantului Conditii Specifice - DMI 6.3. - "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii" pana la data de 25 iulie 2014, ora 12.00, la urmatoarea adresa de e-mail: consultareGSCS@fonduri-ue.ro .


Citeste mai multe despre   


Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


2007 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  OARE (Miercuri, 23 iulie 2014, 11:19)

  mopsu [utilizator]

  cu banii acestei mari hotii nu s-ar fi putut face niste km de autostrazi?


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri