Productie tablouri electrice, inovatie in turism si o aplicatie electronica pentru examene: alte trei proiecte de succes pentru finantarile UE pentru IMM

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Miercuri, 3 iunie 2015, 14:23 Economie | EuROfonduri


Productie tablouri electrice
Foto: Hotnews
Un proiect care a dezvoltat exercitii online tip grila, pentru examene, un sistem electronic de management al destinatiilor turistice si un atelier de productie tablouri electrice, trei proiecte care au obtinut finantare nerambursabila, nominalizate la concursul organizat de EurActiv.ro: "Profesionistii proiectelor de succes", cu ocazia Conferintei Internationale `Oportunitati de finantare pentru IMM-uri 2014-2020`.  

Proiectul firmei GMA Expertise SRL-D, concretizat prin wesbiste-ul www.grileonline.ro, finantat cu 50.000 de lei prin POSDRU a fost intre cele nominalizate la concurs. 


`In prezent, majoritatea candidatilor la examene apeleaza la cartile de specialitate oferite de edituri, neavand o alta alternativa. In ultimii ani acestea au fost intens contestate din cauza numarului mare de greseli pe care le contin si a preturilor foarte ridicate ale acestora. Site-ul www.grileonline.ro apare astfel ca o rezolvare a acestor probleme`, explica directorul firmei GMA Expertise SRL-D, Andreea Nantu, pentru EurActiv.ro.  

Citeste articolul integral aici  

Productie de tablouri electrice cu fonduri UE

Euroelectric SRL a oferit timp de 10 ani servicii lucrari electrice pe piata locala din Hunedoara si, cu o finantare prin Programul Cresterea Competitivitatii Economice de circa 700.000 de lei a intrat si in domeniul productiei de tablouri electrice. 

Dupa zece ani de activitate in domeniul serviciilor, firma a obtinut o finantare UE de 735.000 de lei, valoarea totala a proiectului fiind de 1.302.000 lei prin care a fost infiintat si dezvoltat un atelier de productie a tablourilor electrice, de inalta si joasa tensiune, ce s-a realizat prin achizitia de echipamente noi. Proiectul s-a derulat in perioada noiembrie 2013-noiembrie 2014.  

Asa cum au transmis reprezentantii societatii, firma a detinut capacitate proprie de a implementa proiectul, inclusi resurse proprii pentru cofinantare si a beneficiat de sprijin din partea autoritatilor locale si organizatiile specializate. 

 

Citeste articolul integral aici


Un sistem electronic de management al destinatiilor turistice, acesta este punctul cheie al unui proiect inovativ finantat prin POS CCE, derulat de SC Tourist Informator SRL si premiat la concursul organizat de EurActiv. 

`Sistemul electronic este cu totul nou in Romania. Este foarte complex, se asigura un cadru logistic pentru schimb de informatii in sectorul turistic intre institutiile publice, centrele de informare, infochioscurile digitale si unitatile din domeniul turistic. Acestor entitati le asiguram, in plus, canale de promovare`, a explicat pentru EurActiv.ro Norbert Wolfgang Gassner, directorul companiei. 

Proiectul a implicat achizitia unui software online de rezervare cazare, respectiv activitati turistice si un planificator de vacante si trasee turistice, care au fost implementate in sistemul de informare si promovare turistica Tourist Informator, cu scopul de a promova valorile si ofertele turistice in timp real, asigurand contactul direct intre turisti si administratorii structurilor de primire in vederea rezervarilor. 

`Am creat o platforma e-commerce cu o baza de date turistice nationala, asigurand promovarea si valorificarea ofertelor turistice pe canale multiple, cum ar fi infochioscuri si website-uri turistice, aplicatii mobile, automate de harti digitale`,

Firma opereaza o retea de informare si promovare, vizibila prin website-ul www.tourist-informator.info.

Citeste articolul integral aiciCiteste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


360 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by