Actualizat acum

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

(P) Crearea de Oportunităţi - şaNSE Sporite de inserţie pe piaţa muncii pentru grupurile vulnerabile "CONSENS"

de Smile Media    
Vineri, 23 octombrie 2015, 9:32 Economie | EuROfonduri


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna implementează în parteneriat cu AJOFM Prahova, AJOFM Braşov, SC Finex Global Solutions SRL Bucureşti şi Asociaţia Centrul de Educaţie şi Dezvoltare Durabilă Braşov proiectul „Crearea de Oportunităţi - şaNSE Sporite de inserţie pe piaţa muncii pentru grupurile vulnerabile "CONSENS" – ID POSDRU/165/6.2/S/143203.

Scopul CONSENS este de a crea un sistem de servicii asistiv, multidisciplinar care să contribuie la îmbunătăţirea ocupabilităţii persoanelor care aparţin unor grupuri vulnerabile, aşa cum sunt: persoanele de etnie romă, tinerii care părăsesc sistemul de protecţie al statului, persoanele cu disabilităţi, persoanele ce provin din familii monoparentale sau din familii cu mai mult de 2 copii, sau femeile.

Invităm persoanele din grupurile ţintă din judeţele Covasna, Braşov, Prahova, Ilfov şi din municipul Bucureşti, să considere CONSENS proiectul lor şi să îl utilizeze ca un cadru de sprijin funcţional şi eficient ce le permite dobândirea sau dezvoltarea de competenţe care să le faciliteze accesul la un loc de muncă şi să participe la activităţile ce le sunt dedicate.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - în baza contractului POSDRU/165/6.2/S/ 143203.  
Investeşte în OAMENI!
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


647 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by